TRAGEDIE! Accident Rutier Cumplit. Au Fost Implicate Patru Persoane, Șoferul De 18 Ani A Murit

Un accident rutier a avut loc noaptea trecută în județul Giurgiu. Tragedia s-a întâmplat la intrarea în localitatea Comasca. Patru tineri au fost implicați în eveniment, iar șoferul a murit.

Accidentul devastator a avut loc în județul Giurgiu, seara trecută. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu,

cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, un echipaj de descarcerare și o autospecială pentru transport personal și victime multiple.

erau patru persoane. Șoferul a fost găsit în stop-cardio respirator. S-au făcut manevre de resuscitare, însă medicii au declarat decesul.

Cum a avut loc tragedia

Mașina în care se aflau cei patru tineri a ieșit de pe contrasens și a intrat într-un pom. După decesul șoferului, în vârstă de 18 ani, două dintre persoanele din mașină au fost găsite inconștiente.Cele două

victime din autoturism (o fată de 17 ani și un băiat de 19 ani) au fost găsite inconștiente, au fost preluate de ambulanțe SAJ și transportate de urgență la spital.

O tânără în vârstă de 19 ani, conștientă, a fost preluată de echipajul SMURD.Ea a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 18 ani, a fost găsit în stop cardio-respirator, i-au fost efectuate manevre de resuscitare, însă, din nefericire, echipajul medical al SAJ a declarat decesul acestuia. scrie kanald.ro