Tragedie de nedescris într-o parcare. Un șofer român a fost uncis cu sânge rece de un conațional. Imagini îngrozitoare

O tragedie de nedescris s-a petrecut într-o parcare din Spania. Trei șoferi români s-au luat la ceartă după ce au făcut o pauză. Încă nu se ştie clar de la ce a pornit totul, spun martorii.

Un şofer român de TIR a fost omorât de un alt şofer din același județ cu el, iar al treilea a ajuns la spital în stare gravă, după un conflict într-o parcare din Spania. Nenorocirea s-a petrecut în acest weekend, în Spania, acolo unde românii s-au întâlnit pentru a face pauză.

Lucian Boboc şi alt coleg, ambii şoferi de TIR, s-au întâlnit în parcarea respectivă cu Adrian Claudiu Baicu, şofer de dubă, toţi fiind din judeţul Argeş.

Soferul de TIR Lucian Boboc a fost omorât cu un cuţit de Adrian Claudiu Baicu

Din motive încă necunoscute, la un moment dat, între cei trei şoferi români a izbucnit un scandal, iar de la înjurături la violenţă nu a fost decât un pas. În timpul scandalului, Baicu a pus mâna pe un cuţit cu care a început să îi ameninţe pe cei doi şoferi români de TIR.

Conflictul s-a lăsat cu sânge atunci când Adrian Baicu a început să îi înjunghie pe Boboc şi pe colegul său. Ceilalţi şoferi, martori la scandal, au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului au ajuns, în scurt timp, echipaje ale Poliţiei, dar şi echipaje medicale. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa lui Lucian Boboc, în timp ce colegul său, înjunghiat la rândul său, a supravieţuit şi a ajuns în stare gravă la spital.

Adrian Claudiu Baicu a fost reţinut de poliţişti şi acuzat de crimă, dar şi de tentativă de omor şi riscă ani grei de închisoare.

Potrivit Antena 3, ancheta polițiștilor din Spania va stabili şi motivul pentru care românul şi-a ucis un coleg şi l-a rănit grav pe celălalt.

Pe Facebook, în grupurile dedicate şoferilor români care lucrează în străinătate, ceilalţi şoferi au comentat crima sângeroasă: Adrian Baicu, ai făcut cea mai mare realizare a vieţii tale. Pe unul l-ai băgat în groapă (condoleanţe familiei), iar pe celălalt l-ai băgat în spital, a scris Adrian Băluţă pe social media. scrie evz.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤