TRAGEDIE! Ea e Cristina, asistenta de 34 de ani care a murit infectată cu COVID-19, în Baia Mare! Tânăra abia ce născuse, însă fetița a decedat la scurt timp de la venirea pe lume

Cristina, o asistentă în vârstă de 34 de ani, a murit la spitalul de Urgență din Baia Mare la doar câteva zile după ce a născut. Tânăra era infectată cu COVID-19, iar fiica sa a decedat la scurt timp de la venirea pe lume.

Cristina, o asistentă de 34 de ani din Baia Mare,a ajuns la spital în luna a opta de sarcină, atunci când s-a simțit foarte rău și a decis să meargă spre unitatea medicală.

Înainte de a fi preluată de medici, tânăra a fost testată pentru COVID-19, iar aceasta a aflat că e pozitivă. Cadrele medicale au decis să o opereze de cezariană în speranța că bebelușul va fi bine.

Cristina a murit la 34 de ani, infectată cu COVID-19! Fiica ei a decedat la trei zile de la naștere

La trei zile de la naștere, din păcate fetița pe care a adus-o pe lume a murit, însă Cristina nu a știut de moartea bebelușului pe care l-a purtat în pântece.

La o zi după ce a fost anunțată de moartea fetiței ei, Cristina a decedat, iar acum familia tinerei acuză personalul medical

că nu au menajat-o pe asistentă atunci când i-au dat vestea tragică și din această cauză a făcut acel șoc și a decedat.

Pe certificatul de deces al femeii de 34 de ani se arată ca și cauză a morții edemul pulmonar, stop cardio respirator.

Cristina suferea de obezitate de grad 1 cauzată de sarcină, dar și de diabet zaharat cauzat tot de sarcină. Ea era infectată cu coronavirus în momentul morții.

Cristina nu era vaccinată
Familia tinerei susține că fata nu era vaccinată împotriva COVID-19, iar toate analizele care i-au fost făcute au ieșit bune. Ei susțin că acesta avea febră și era răcită, iar atunci a decis să meargă la spital.

Tânăra fusese internată cu pneumonie serveră, iar medicii au decis să o bage în sala de nașteri deoarece avea saturația de oxigen foarte scăzută. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤