TRAGEDIE în Italia! Un băiat de 17 ani originar din Botoșani, mort într-un cumplit accident

Durere, lacrimi și întristare la Eboli, în regiunea Campania, unde rudele, prietenii și colegii îl plâng pe Domenico

Ahanzei, tânărul român de numai 17 ani care joi, 27 august, a avut un accident în timp ce se deplasa cu scuterul său.

Internat în stare gravă la spital, băiatul nu a supraviețuit, el a murit în noaptea dintre vineri și sâmbătă, informează Occhio di Salerno

Tânprul român în vârstă de numai 17 ani s-a aflat în stare gravă la spital în urma unui accident cu o motocicletă tip scuter la Eboli, provincia Salerno din Campania.

Băiatul s-a izbit de o camionetă, în zona Acqua dei Pioppi, și a fost transportat în stare gravă la spital, informează Salerno Today

Accidentul s-a produs joi după amiază, 27 august. Un scuter condus de un tânăr de 17 ani, de naționalitate română, s-a ciocnit brusc de o autoutilitară condusă de un bărbat italian. Motivele pentru care băiatul român a pierdut controlul scuterului sunt încă în fază de anchetă și nu au fost făcute publice.
A intrat direct în operație

După impactul violent, tânărul a fost aruncat pe șosea și a suferit mai multe fracturi și contuzii. Personalul sanitar de la 118 sosit la locul accidentului i-a acordat primul ajutor și băiatul a fost transportat la spitalul „Maria Santissima Addolorata” unde a fost dus direct în sala de operație.

Domenico Ahanzei era originar din localitatea Flămânzi, județul Botoșani.

Medicii l-au operat de urgență, dar nu au mai putut salva viața băiatului român. Rănile și fracturile suferite în urma accidentului au fost prea grave și Domenico a murit noaptea trecută.

Știrile s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare, provocând durere și consternare în rândurile prietenilor, cunoscuților și colegilor. Pe profilul lui de Facebook cineva a scris:

„Un băiat cuminte, educat, de fiecare dată când copilul meu te vedea îți fugea în întâmpinare, iubeai copiii, erai un băiat de aur. Nu pot să cred ceea ce s-a întâmplat, ce viață crudă… Drum bun, Domenico, ne vom aminti mereu de tine cu zâmbetul pe buze!”
Carabinierii investighează dinamica și cui îi revine responsabilitatea accidentului.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

➦ CITEȘTE ȘI... ➤