Tragedie In Muzica Din Romania! S-A Stins Din Viata: Sa Ai Drum Lin Spre Ceruri

Drama de nedescris in muzica din Romania! Artistul s-a stins din viata, iar iubita acestuia a postat un mesaj cutremurator pe o retea de socializare! Este vorba despre Alexandru Mihai Bulacu, instrumentist la Ansambul Doina Argesului, care a murit la doar 27 de ani.

Potrivit jurnaldearges.ro, Alexandru Mihai Bulacu urma sa sarbatoreasca pe 1 august ziua de nastere, dar a fost rapus de o boala cumplita. Vestea disparitiei artistului a fost facuta pe Facebook de iubita acestuia, Cristina.

“Inima mea a încetat să mai bată preț de câteva secunde, dar inima lui s-a oprit definitiv. Sunt multe cuvinte de spus, dar în același timp şi o durere enormă. Dumnezeu mi-a luat de lângă mine viitorul, fericirea în toate formele ei și speranța! Am promis că voi rămâne lângă tine pentru totdeauna, indiferent de ce s-ar întâmpla, dar se pare că “totdeauna” a fost prea puțin. Încă nu am puterea să accept ceea ce se întâmplă şi totuși cred că vei deschide ochișorii și-mi vei spune ca mă iubești! Nu știu dacă ăsta e destinul sau doar viața nedreaptă. În loc să ne declarăm iubirea cu ocazia aniversării noastre, ai ales să pleci, să-ți spun ADIO! Golul din inima mea nu-l va înlocui nimeni, niciodată, pentru că ai fost mult prea special ca să te poată înlocui cineva”.

“N-am vrut să pun poze cu tine din ultima ta perioadă, cu speranța că te vei face bine și nu vrei ca prietenii tăi să te vadă așa dar, din păcate, doar pozele mi-au mai rămas; pozele și melodiile tale. Dacă până acum am fost eu îngerul tău, de acum înainte, tu vei fi îngerul meu! Să ai drum lin spre ceruri, sufletul, inima și viața mea, te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi necondiționat și sper să mă veghezi din ceruri și să mă iubești la fel de mult. M-ai iubit până la sfârșitul vieții tale, iar eu te voi iubi până la sfârșitul vieții mele! Cu drag, a ta iubită, Cristina”, este mesajul sfâșietor, transmis de iubita tânărului artist, pe pagina de Facebook.

Cine a fost Alexandru Mihai Bulacu

Născut la 1 august 1994 la Câmpulung Muscel, Alexandru Mihai Bulacu a urmat Liceul de Artă Dinu Lipatti și a finalizat studiile la Universitatea din Pitești, devenind profesor de muzică. Tânarul cânta la la clarinet și saxofon.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤