TRAGEDIE! O familie din Vâlcea, urmărită de blestem! Fiica cea mare a fost găsită spânzurată anul trecut, iar la un an distanță fiul cel mic a murit într-un accident rutier

Incredibil prin ce trece o familie. Azi și-au înmormântat băiatul, iar într-o săptămână îi vor face pomana de un an fiicei celei mari.

Istoria tragică se repetă într-o familie din Vâlcea. Fiica cea mare a murit în urmă cu un an, mai exact pe 9 mai, găsită spânzurată într-o pădure din apropierea satului în care locuia.

Acum, familia trece printr-un nou doliu și se pregătesc de înmormântare. Mezinul a murit chiar în Săptămâna Patimilor, pe 30 aprilie, la aproximativ un an de la decesul surorii sale mai mari.

 

Cum a murit băiatul în vârstă de 4 ani

Familia Unchiaşu din Oteşani, județul Vâlcea se pregătesc de înmormântarea fiului cel mic, iar în același timp fac pregătiri și pentru parastasul de un an de la moartea fiicei celei mari, care a fost găsită decedată pe 9 mai 2020.

Pe 30 aprilie, mama și băiatul cel mic, în vârstă de 4 ani, au fost implicați într-un accident rutier, chiar în apropiere de casă. Un tânăr de doar 18 ani, care primise permisiul de conducere recent i-a călcat u mașina.

Se pare că băiatul a fost cel care a sărit în fața mașinii, iar băiatul care nu avea foarte multă experiență în șofat a lovit-o din plin și pe mama copilului.

Băiatul a fost transportat de urgență la spital, iar medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-i salva viața, însă băiatul a murit la o oră de la accident. Mama a supreviețuit și are o mână și piciorul în ghips.băiatul a fost înmormântat astăzi, 3 mai. Acum, familia se pregătește să-i facă pomana de un an fiicei cei mari.

Denisa a fost găsită spânzurată în pădure pe 9 mai. Familia și apropiații nu cred că este vorba despre o sinucidere

Adolescenta, în vârstă de doar 15 ani, a plecat de acasă pe 9 mai, anul trecut, într-o zi de sâmbătă. Copila a spus că merge să-și cumpere înghețată și nu s-a mai întors nicidată acasă. Se pare că Denisa a plecat. de fapt, cu o altă colegă de liceu pe islaz, acolo unde s-au întțlnict cu mai mute persoane, inlcusiv bărbați în toată firea. Acolo au consumat alcool, au fumat,

iar la un moment dat au început chiar să danseze. Adolescenta a făcut și un show de streaptease pentru cei prezenți, momente pe care Pelicanu, un bărbat cu care fata se cunoștea, le-a filmat pe telefonul mobil.

După spectacol, fata a plecat cu proprietarul mașinii în care a început să danseze sub pretextul că vor cumpăra țigări, iar de atunci nimeni nu a mai văzut-o, cel puțin nu în viață. În timpul anchetei șoferul spune că au mers cu mașina o oră și s-au întors pe izlaz, acolo unde era toată gașca, dar pentru că plecaseră toți a lăsat-o pe fată în apropierea casei.

Părinții i-au anunțat dispariția pe 11 mai 2020 și a fost găsită 4 zile mai târziu, pe 15 mai 2020 spânzurată cu șnururile de la încălțări la jumătate de kilometru de locul în care petrecuse cu prietenii, într-o pădure.

Anchetatorii au fost „aburiți” cu diverse informații false și suspecte. Prietena de liceu a fetei a continuat să posteze de pe contul ei ca și cum fata ar fi fost în continuare în viață, iar ea doar s-ar ascunde de poliție. Apoi unul dintre martori le-a spus polițiștilor că fata a fost violată de propriul tată. Apoi oamenii legii au aflat că ea și Pelicanu, bărbatul de 40 de ani, avuseseră o relație, iar familia știa de ea.

Chiar dacă au fost multe informații care nu s-au legat, procurorul de caz a concluzionat că a fost vorba doar despre o sinucidere, iar familia și prietenii nu sunt deloc de acord.  scrie wowbiz.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤