TRAGEDIE! O fetiță de 13 ani a fost ucisă de o haită de 20 de câini. Familia este încă în șoc: ”Nu am crezut niciodată că…”

O adolescentă de 13 ani din SUA a fost ucisă de o haită de 20 de câini în timp ce se plimba pe lângă casa familiei. Lyssa Rose Upshaw și-a dat ultima suflare chiar pe strada unde locuia, iar familia ei este

în continuare în șoc și militează să se facă dreptate în cazul decesului ei. Iată cum s-a întâmplat totul și ce decizie au luat autoritățile!

Tragedie fără precedent într-o familie din SUA! Mezina familiei, o adolescentă de 13 ani și-a dat ultima suflare aproape de locuința ei, fiind ucisă de o haită de câini. Lyssa Rose Upshaw este acum plânsă de întreaga familie, care cere dreptate în cazul micuței decedate.

O fetiță de 13 ani a fost ucisă de o haită de 20 de câini

Lyssa Rose Upshaw locuia în Navajo, Arizona, așa că a decis să iasă să se plimbe pe stradă, așa cum făcea în fiecare zi. La un moment dat, a fost atacată și mutilată de o haită de 20 de câini,

iar medicii legiști au confirmat leziune extinse în care se observau urmele colților câinilor, dar și tăieturi şi abraziuni la nivelul gâtului și al capului.

Mai mult decât atât, fetiţa a fost găsită cu hainele rupe şi murdare de noroi şi sânge, iar mama ei, Marissa Rosse Jones consideră că cei 20 de patrupezi sunt de vină pentru decesul adolescentei. Pentru că fiica ei nu ajunsese acasă până la ora stabilită, adică 17:30, femeia a intrat în panică și l-a trimis pe fiul ei să își caute sora.

După ore întregi de căutări, fetița a fost găsită mușcată de un câine al unei verișoare, care obișnuia să umble mereu într-o haită alături de alți 20 de câini din zonă.

„Nu am crezut niciodată că asta i se va întâmpla vreodată fiicei mele. Era o iubitoare de câini. Picioarele îi erau mestecate. Era prea târziu”, a declarat Marissa Rosse Jones.

Ce spun medicii legiști despre moartea adolescentei
Femeia a mai povestit într-o postare pe Facebook că familia care deținea câinii i-a ascuns în curte de când s-a aflat de decesul fetiței, iar doar 12 dintre patrupezi au putut fi găsiți și luați de oamenii legii care s-au ocupat de caz.

Conform estimărilor publicate de New Feican Mexican, în prezent, aproximativ 250.000 de câini vagabonzi au fost întregistrați în Navajo, Arizona. Anchetatorii caută acum cât mai multe dovezi pentru a putea recupera și ceilalți patrupezi de la familia vecină.

Medicul legist a declarat că moartea micuței a fost una accidentală, iar mama fetei a povestit, cu lacrimi în ochi, că Lysa

Rosse Jones avea planuri mari de viitor, era o iubitoare a patrupezilor, de abia aștepta să intre în echipa sportivă a liceului Cross Country și că ar fi meritat mult mai mult respect și grijă din partea stăpânilor câinilor. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤