TRAGEDIE! O profesoară și fiul ei, găsiți morți în casă, la Constanța. Ultimul mesaj al adolescentului, postat pe Facebook

Un băiat de 18 ani și mama lui, cadru didactic și insepctor școlar, au fost găsiți morți în casă. Soțul femeii se afla la București. 

Se presupune că femeia ar fi făcut infarct, iar fiul ei, în stare de șoc, a decis să-și pună capăt zilelor.

O altă ipoteză susținută de vecini este că  tânărul ar fi fost în depresie, stresat fiind din cauza examenului de bacalaureat.

Soțul femeii i-a contactat pe ambii  și, văzând că nu răspund, a sunat-o pe prietena soției, care a mers la domiciliul celor doi.

Pentru că nu a reușit să afle nimic, aceasta a sunat la 112, potrivit Replicaonline.

Polițiștii au constatat, la fata locului, faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament.

Odată ajunși în apartament, polițiștii au constatat că băiatul era spânzurat de o țeavă metalică iar mama lui, în vârstă de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere.

„În cursul zilei de astăzi, polițiștii Secției 2 au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că prietena sa nu răspunde la ușă și nici la telefon. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament. În interiorul locuinței au fost identificate două persoane,

fiind vorba despre un tânăr, de 18 ani, găsit spânzurat, și o femeie, de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul S.A.J. Constanța”, a informat IPJ Constanța.

”Jocul s-a sfârșit”, ultimul mesaj postat pe Facebook de băiatul profesoarei
O vecină le-a povestit jurnaliștilor că băiatul ar fi lăsat un mesaj pe Facebook înainte de a-și lua viața.

„Fata mea a găsit pe Facebook aseară că a scris: «Jocul s-a sfârșit». Mare păcat, mare pierdere!”, a spus femeia.

Vecinii au declarat că atât femeia, cât și fiul său erau două persoane liniștite.

„Băiatul a fost campion la rugby, un băiat excepțional. Au fost niște oameni respectuoși, la locul lor”, a declarat o vecină.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și un medic legist, pentru stabilirea situației de fapt. Cercetările continuă. scrie gandul.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤