Tragedie pe DN1. Doi soți și-au pierdut viața, iar copiii lor sunt grav răniți după ce au intrat cu mașina într-un stâlp

Tragedie pe Drumul Naţional 1, în județul Prahova. Doi soți și-au pierdut viața, iar copiii lor sunt grav răniți, după ce mașina în care se aflau s-aizbit violent de un stâlp.

Nimeni nu își explică deocamdată ce s-a întâmplat și cum de autoturismul a părăsit brusc șoseaua pe o porțiune de drum drept.

Echipajele de urgență sosite la locul accidentului nu i-au mai putut salva pe cei doi soți. Fiul lor de 22 de ani este în comă.
Doar fiica de 17 ani este conștientă, și primește îngrijiri la Spitalul Județean de Urgență Prahova.

Familia abia plecase din Breaza când, în dreptul localităţii Băicoi, şoferul a pierdut controrul asupra volanului şi a intrat într-un stâlp de beton aflat la marginea drumului. Martorii au încercat disperaţi să îi ajute, însă atât şoferul, cât şi soţia aflată pe locul din spate au rămas încarceraţi. Erau inconştienţi şi la sosirea salvatorilor.

Martor: “Am întors, am văzut norul de praf, m-am oprit cu extintorul a pierdut controlul nu pot să îmi explic la cum arată locul şi maşina, motorul a zburat”.

Tânărul de 22 de ani, ce stătea în dreapta, are răni grave la cap, şi mai multe coaste rupte. Medicii neurochirurgi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti l-au operat de urgență. Sora sa, în vârstă de 17 ani, este şi ea sub supravegherea medicilor. Însă părinţii lor nu au supravieţuit.

Gheorghe Bădescu, Serviciul de Ambulanță Prahova: “Minora de 17 ani a fost transportată la spital cu politraumatism traumatism cranian, traumatism de claviculă şi thoracic, cea de-a doua victimă un tânăr de 22 de ani a fost transportată cu echipajul Smurd la spital în comă profundă şi din păcate două victime, femeie, 47 de ani, care era în stop cardiorespirator la care s-a făcut resuscitare, dar fără succes şi încă o victimă un bărbat de 51 de ani care a fost găsit decedat”.

Mihai Dinu, Poliţia Rutieră Prahova: “Autovehiculul care circulă pe DN1 pe direcţia Ploieşti se pare că ar fi părăsit partea carosabilă către dreapta şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a cablurilor electrice. În cauză este deschis dosar de cercetare penală”.

Accidentul a bulversat traficul pe DN1 în zona Băicoi. S-au format coloane imense de maşini pe kilometri întregi.

Poliţiştii au încercat să fluidizeze pe cât posibil circulaţia, însă aceasta a revenit la normal abia după ce criminaliştii au încheiat cercetările la locul impactului.