Tragedie pe șosea: Accident rutier mortal! Trei morți și șase răniți

Un accident rutier deosebit de grav s-a petrecut miercuri, 29 iunie, pe DN2, în afara localității Sinești. Trei persoane și-au pierdut viața și alte șase au fost grav rănite, având nevoie de intervenția medicilor.
Accident rutier grav pe DN2
Potrivit primelor informații cu privire la acest eveniment rutier cumplit, se pare că au
fost implicate 3 autoturisme, iar în urma impactului dintre acestea 3 persoane si-au pierdut viața și alte 6 sunt rănite și preluate de echipaje medicale.
Autoritățile anunță că traficul este blocat pe sensul de mers București-Urziceni, se circulă alternativ, pe o singură bandă.
Polițiștii fac măsurători la fața locului în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.
A fost activat Planul Roșu de Intervenție
Având în vedere numărul persoanelor implicate, autoritățile au declanșat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Ialomița. Pe lângă forțele care acționează din Ialomița, au fost solicitate și 3 ambulanțe SMURD de la ISU București-Ilfov. Traficul în zonă este oprit.
În această dimineață, în jurul orei 10:30, pe DN2, în afara localității Sinești s-a produs un grav accident de circulație, în urma căruia au rezultat 9 victime. Din primele cercetări a reieșit că în evenimentul rutier sunt implicate 3 autoturisme, în urma impactului dintre acestea 2 persoane si-au pierdut viața și alte 7 sunt rănite și preluate de echipaje medicale. Traficul este blocat pe sensul de mers București-Urziceni, se circulă alternativ, pe o singură bandă, a transmis IPJ Ialomița.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤