TRAGEDIE! Prietenii lui Hajni, fata lovită mortal de un polițist în Sibiu, șocați de tragedie. Tânăra de 21 de ani a decedat pe loc: ”Viața e nedreaptă”

La doar 21 de ani viața pentru Hajni s-a terminat, asta după ce tânăra a fost ucisă pe trecerea de pietoni de o mașină de poliție, în Sibiu. Prietenii fetei sunt devestați și nu le vine să creadă asemenea tragedie.

Prietenii lui Hajni sunt șocați de tragedie. Fata de 21 de ani a decedat pe loc după ce a fost lovită mortal de un polițist

Hajni avea toată viața înainte și multe planuri mărețe, însă pentru ea totul s-a terminat în urmă cu două seri, atunci când fata de 21 de ani a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni chiar de un organ al legii.

La fața locului s-a deplasat un echipaj, însă pentru aceasta nu s-a mai putut face nimic decât să se declare decesul.

Prietenii fetei sunt șocați de tragedie și nu le vine să creadă că tânăra cu atât de multă poftă de viață a fost ucisă într-un mod îngrozitor pe trecerea de pietoni.

“Dumnezeu sa te ierte, inima frumoasa! Nu o sa te uitam, niciodată! O sa rămâi mereu in inima mea! Te iubesc iubi!”, a fost mesajul unei bune prietene de-a acesteia.

Un alt mesaj trist al unei profesoare a emoțioanat pe toată lumea. Femeia spune că Hajni a muncit încă de mică, de la 16 ani și tot timpul a fost apreciată pentru eforturile sale.

Tânăra învăța bine, era cuminte și tot timpul avea respect față de cei din jur. Profesoara e dărâmată de vestea primită.

“Viața e nedreaptă!!!! Un om frumos la suflet și la chip a plecat prea devreme!! A fost o luptătoare, un copil care și-a dorit o viață mai bună, o viață cu prieteni mulți și lipsită de griji. A muncit din greu de la vârsta de 16 ani ca să se întrețină și a fost apreciată pentru tot ce a însemnat ea, Hoini Bartos!

E dureros să vezi că o viață de copil se termină așa, e dureros să crezi că nu mai e!!! Am cunoscut-o, am îndrăgit-o pentru tot ce a însemnat Hoini, a fost copilul care însuflețea pe toată lumea cu bună dispoziție. Amintirile frumoase împreună cu Hoini vor rămâne pentru totdeauna!

Am avut o ultimă intalnire in luna octombrie la școală, era mândră si bucuroasă pentru tot ceea ce a realizat, avea regrete că a terminat școala și nu mai este împreună cu colegii ei!!

Nu te voi uita Hajni, nu voi uita amintirile împreună, nu voi uita veselia ta si bunătatea sufletească! Drum lin în ceruri, odihnește-te în pace!!”, i-a scris aceasta pe Facebook.

Familia se pregătește de înmormântare
Acum familia lui Hajni Bartos se pregătește să o conducă pe ultimul drum. Cu toții sunt devastați și nu le vine să creadă în continuare ce s-a întâmplat.

Ultima postare pe care Hajni a făcut-o pe pagina sa de socializare e din 25 decembrie, atunci când tânăra l-ea urat ”Crăciun Fericit” prietenilor săi. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤