Traian Băsescu a suferit un accident vascular cerebral. Fostul președinte s-ar afla într-un spital privat din Paris

Este informația momentului! Fostul președinte al României, Traian Băsescu, ar fi fost transportat de urgență la spital, după ce ar fi suferit un accident vascular

cerebral. Mai mult decât atât, Traian Băsescu s-ar afla acum la un spital privat din Paris. Iată cum se simte în aceste momente fostul președinte al României!

Traian Băsescu, fostul președinte al României, ar fi suferit un accident vascular cerebral. Ar fi fost nevoie de îngrijirile cadrelor medicale de specialitate, motiv pentru care Traian Băsescu a părăsit țara de urgență.

Traian Băsescu a suferit un accident vascular cerebral

În aceste momente, Traian Băsescu ar fi internat într-un spital din Paris, Franța, acolo unde a fost transportat în cel mai scurt timp cu un avion privat.

Potrivit Antena3.ro, Traian Băsescu și-ar fi pierdut brusc auzul, acesta fiind semnul care a alertat familia. Întrucât au apărut complicații la plămâni, cadrele medicale din România au decis ca fostul președinte al României să fie transferat în străinătate.

Conform aceleiași surse, fostul președinte ar fi fost internat într-un spital din România, așadar starea sa de sănătate nu este una tocmai bună. Surse din familie au confirmat această informație despre Traian Băsescu.

Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea

Ieri, Traian Băsescu ar fi primit o sentință care i-ar fi agravat starea de sănătate. S-a confirmat faptul că a colaborat cu Securitatea și, în urma acestei decizii, fostului președinte al României i s-ar fi făcut rău brusc.
Decizia definitivă a fost emisă de către judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Respinge, ca fiind inadmisibilă excepţia de nelegalitate invocată de recurentul-pârât Băsescu Traian. Respinge, ca fiind nefondat, recursul, astfel cum a fost precizat la data de 5 noiembrie 2021, declarat de recurentul-pârât Băsescu Traian împotriva

sentinţei nr. 471 din 20 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal. Admite cererea de intervenţie accesorie formulată de intervenientul Ciuvică Mugur-Cristian, în interesul

intimatului-reclamant Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 23 martie 2022”, se arată în hotărârea Înaltei Curţi.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤