Traian Băsescu, în stare gravă într-o clinică din Bruxelles: ”Și-a pierdut vocea, nu mai poate vorbi

Zilele trecute, toată presa din România a vuit, după ce s-a aflat că fostul președinte al României se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Unul dintre apropiații lui Traian Băsescu a făcut dezvăluiri de-a dreptul cutremurătoare despre starea lui de sănătate. Iată unde se află acum fostul președinte al României!

În aceste momente, fostul președinte al României este internat într-o clinică din Bruxelles. Într-adevăr, starea lui de sănătate nu este una tocmai bună, așa cum au confirmat și apropiații lui Traian Băsescu.

Inițial s-a aflat că fostul președinte al României ar fi fost internat în urmă cu trei zile într-o clinică privată din Paris, din cauza problemelor de sănătate. De asemenea, s-a vehiculat informația conform căreia Traian Băsescu ar fi suferit un accident vascular cerebral.

Un fost senator a vorbit despre starea de sănătate a fostului președinte. Traian Băsescu și-ar fi pierdut vocea, potrivit dezvăluirilor șocante făcute de acesta.

Lucian Iliescu a mărturisit că Traian Băsescu nu a putut vorbi nici cu membrii familiei sale. Aceștia nu au confirmat sau infirmat deocamdată toate informațiile apărute în presă zilele trecute despre fostul președinte.

Traian Băsescu, transportat de urgență în străinătate

Potrivit declarațiilor oferite de Lucian

Iliescu, Traian Băsescu ar fi mers prima dată la un spital din București. Pentru că starea lui de sănătate s-a agravat într-un timp record, a fost transportat de urgență în străinătate.

“Din ce știu, că am vorbit cu un apropiat de-al dânsului, Traian Băsescu și-a pierdut vocea, nu mai poate vorbi. Starea sa este gravă. Nici cu familia cu a putut schimba câteva cuvinte. Cei care vor să arunce acum pietre, să mai aștepte.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤