TRIST! Ce spune fratele lui Tzancă Uraganu după ce manelistul a ajuns la spital, bătut de foștii cumnați: ”Oameni cu probleme la cap”

Vestea șoc a zilei este faptul că Tzancă Uraganu a ajuns la spital, după ce foștii cumnați l-au bătut măr în plină stradă, în Germania. Astfel că acum, fratele manelistului, pentru Antena Stars,

face declarații exclusive despre starea de sănătate a cânterețului, dar și despre ceea ce a dus la un conflict atât de dur în familia care a fost odată.

După ce surse din anturajul lui Tzancă Uraganu au făcut public faptul că manelistul a ajuns pe mâna medicilor germani, după ce a el și Marymar au fost bătuți de foștii lui cumnați, acum, în acest caz intervine și Miraj Tzunami.

Miraj Tzunami, totul despre bătaia încasată de Tzancă Uraganu de la fostul cumnat

Fratele lui Tzancă a oferit primele declarații despre starea de sănătate a manelistului, dar și despre ceea ce s-a întâmplat între acesta și fratele Lambadei, cei care l-au bătut în plină stradă.

Conform spuselor lui Miraj, foștii cumnați ori l-au urmărit, ori au acționat la pont, căci l-au pus la pământ pe Tzancă în timp ce acesta proba o nouă mașină, alături de partenera sa Marymar. Astfel, bătut de patru indivizi, cu niște telescoape, celebrul manelist a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă starea sa este una bună, urmând ca în scurt timp să revină în sânul familiei.

”A fost în Franța a cântat, apoi a plecat să cânte în Germania la un club. S-a plimbat pe acolo și a probat o mașină, își făcea un selfie, din câte știu eu, și în momentul ăla s-a trezit cu patru indivizi lângă el. L-au lovit în zona capului, la ochi, cu niște telescoape. A fost în spital, i-au făcut investigații, nu este în comă, mâine vine acasă, a plecat din spital pe picioarele lui,

doar mie mi-a dat poze cu el, nu le pot da. A zis că este bine, după care i-am sunat pe mama și pe tata. Spunem sărut mâna lui Dumnezeu că nu a murit. Are bodyguarzi, dar nu erau cu el, unul plecase acasă, el era cu un lăutar dar ăștia l-au urmărit, probabil a fost vândut de cineva și etc.

Au atacat-o și pe Marymar, i-au dat și ei câțiva pumni, dar ea se simte bine. Ei aveau ce aveau cu el, el era căzut jos, s-au pus peste ei. Nici nu vreau să îmi imaginez că mă ia capul”, a spus Miraj Tzunami, conform Antena Stars.

Mai mult decât atât, tot conform lui Miraj, se pare că nu este pentru prima dată când familia Lambadei se ia de Tzancă, deși, mărturisește el, fratele acesteia ar trebui să îl înțeleagă cel mai bine pe manelist, în ceea ce privește viața sa amoroasă.

Bărbatul spune că cei care l-au băgat în spital pe manelist au probleme psihice, căci și între ei ajung la astfel de scandaluri, tocmai de aceea Lambada nu este de acord cu familia sa.

Așadar acum, după ce s-au liniștit pentru că Tzancă este în afara oricărui pericol, Miraj Tzunami spune că așteaptă, ca și în cazul scandalului de anul trecut, ca legea să facă dreptate pentru că ei nu doresc să devină niște oameni agresivi.

”Fratele Lambadei a fost cu niște indivizi, s-au văzut la față. Fratele Lambadei nu știu ce are cu el personal, are și el două femei, ar trebui să îl înțeleagă pe Tzancă. Fiecare dintre noi avem dreptul să ne facem viață, asta nu înseamnă că nu ne iubim soția, copilul și familia. Omul ăsta l-a mai lovit o dată, i-a oprit mașina, i-a luat banii Lambadei. Data trecută, Tzancă a dat declarații că i-a luat ceasuri, mașini, dar văd că nu s-a luat nicio măsură până acum. Și văd că ăștia se tot țin de capul lui frate-miu.

Acum nu cred că i-au luat ceva, l-am bătut. Anul trecut i-au luat și nu s-a făcut nicio sesizare. Ea (nr. Lambada) nu este de acord cu familia ei, sunt niște inculți, sunt niște oameni în afara societății, sunt oameni cu probleme grave la cap, nu știu să facă decât răzbunări. Fac și între ei. Sunt foarte zăpăcit, emoționat, ca frate… aseară nici nu am dormit. Acum legea să își facă dreptate,

noi nu vrem să fim smardoi, noi suntem lăutari, noi cântăm, aducem bani la copiii noștri, eu plătesc la stat, eu sunt un om drept, să-și facă legea dreptate, cu Dumnezeu înainte” , a mai adăugat fratele lui Tzancă Uraganu. scrie spynews.ro