Trist! Soția lui Victor Socaciu i-a fost alături până în ultima clipă. Brândușa Simion l-a ținut de mână când a murit: ”Cerul te-a vrut mai mult ca mine”

Victor Socaciu a murit ieri în spital, după o lungă suferință, iar în acest timp soția lui i-a fost alături și a stat nedezlipită de el. Brândușa Simion l-a ținut de mână pe artist în momentul în care și-a dat ultima suflare.

Brândușa Simion, soția lui Victor Soaciu, l-a ținut de mână când a murit

Victor Socaciu a avut o viață tumultoasă, a trecut prin mai multe divorțuri, însă de câțiva ani se liniștise pe partea sentimentală, după ce a cunoscut-o pe Brândușa Simion.

Aceasta i-a fost mai înainte de toate impresară, însă apropierea dintre ei a dus ulterior la o relaței și implicat o căsătorie.

Cei doi se înțelegeau foarte bine, iar Brândusa Simion a fost cea care i-a fost artistului alături până în ultima zi de viață.

Ea a stat zilnic în spital, în ultima lună, și nu s-a dezlipit de patul lui Victor Soaciu. Mai mult de atât, Brândușa Simion l-a ținut de mână în momentul în care și-a dat ultima suflare.

Mesajul trist al soției artistului, după moartea sa

Brândușa Simion e distrusă de durere și nu-i vine să creadă că bărbatul ei iubit s-a stins din viață atât de devreme, la 68 de ani.

Aceasta a publicat un mesaj foarte trist pe pagina sa de socializare, unde a compus câteva versuri pentru Victor Socaciu, după ce acesta a murit ieri.

“N-ai vrut să pleci, dar cerul te-a vrut mai mult ca mine
Să-ţi cauţi loc, iubire, de-a pururi printre stele
Iar dacă iarna asta vreo

ştire îţi mai vine
Sunt eu care te caut, Iubirea vieţii mele.
Brânduşa”, a scris soția artistului. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤