Tristețe fără margini în lumea medicală! A murit un mare erou

În ultima vreme ne-au părăsit persoane importante, care au lăsat în urmă o întreaga avere culturală. Aflăm acum că lumea medicală este greu încercată, după ce un doctor de mare renume a plecat dintre noi, după ce a salvat viețile multor oameni aflați în situații dificile.

A murit Virgiliu Cîrlan
Lumea medicinei a mai primit o lovitură de proporții. Mai exact, un nume mare din acest domeniu a plecat subit dintre noi, când nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie. Este vorba despre Virgiliu Cîrlan, medic primar chirurg, care a decedat recent la doar 63 de ani.

Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara a fost cel care a făcut tragicul anunț pe pagina oficială de Facebook. Mulți dintre cei care au beneficiat de ajutorul lui au reacționat și au transmis un ultim gând celui care le-a salvat viața.

Colegii de breaslă au mărturisit că medicul era caracterizat de umor și demnitate, dar și de un profesionalism cum puțini au. Pe lângă faptul că a fost un medic de senzație, a fost și un prieten bun. Cei care l-au cunoscut sunt alături de familie și spun că un astfel de om nu va mai exista.

„Simțul umorului, demnitatea, profesionalismul și disponibilitatea extraordinară l-au recomandat întotdeauna pe acest om, doctor și prieten minunat. Ne alăturăm, cu multă compasiune, în aceste momente de grea încercare, familiei îndoliate. Respect și amintire luminoasă celui care a fost Doctor Cîrlan Virgiliu, medic primar chirurg. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a scris conducerea Spitalului Municipal „Dr. Al. Simionescu” Hunedoara pe rețelele sociale.

De curând a murit și Marinela Ecea, specializată în medicina muncii. Aceasta a lucrat la Aria Clinic & Recuperare și era foarte iubită de colegii ei de breaslă și de oameni. Cei cu care a colaborat au numai lucruri bune de zis la adresa celebrului cadru medical.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤