ULTIMA ORA! Bill Gates Anunță Finalul Pandemiei.

Bill Gates, cofondator al Microsoft Corporation și cel de-al doilea în clasamentul celor mai bogați oameni din lume, după Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a anunțat când va avea loc finalul pandemiei de coronavirus.

Când se va încheia pandemia de coronavirus, potrivit lui Bill Gates

Cofondatorul Microsoft Corporation consideră că pandemia de coronavirus se apropie deja de final. El crede că, până în luna februarie, toate caccinurile anti-COVID-19 vor fi sigure și vor funcționa în imunizarea oamenilor în fața noului virus.

”Aproape toate vaccinurile vor funcționa la un nivel înalt de eficiență. Cel de la Pfizer este 95% eficient, iar cel de la AstraZeneca, pe care sperăm ca Marea Britanie îl va aproba, este doar cu puțin mai jos decât acesta.

Vaccinurile Novavax și Johnson and Johnson sunt chiar mai eficiente, acestea dau o imunitate mai bună”, a spus el, pentru CNN.

Bill Gates, despre o fabrică ce va produce un vaccin anti-COVID-19 mult mai ieftin

De asemenea, Bill Gates a dezvăluit că o fabrică din India ar putea produce un vaccin anti-COVID-19 similar cu cel dezvoltat de AstraZeneca, în care a investit deja. Nivelul de producție va fi înalt, iar serul va fi mult mai ieftin.

”Avem chiar și o fabrică în India care riscă să producă un vaccin similar cu cel de la AstraZeneca. Am investit deja în acestea. Se vor face la un nivel înalt de producție și vor fi mult mai ieftine. Cel mai greu va fi cu aprobarea tuturor acestor vaccinuri, dar cred că până în februarie aceste probleme se vor rezolva și toate vaccinurile vor fi sigure și eficiente.”, a mai spus cofondatorul Microsoft.

Bill Gates, despre problema distribuirii vaccinurilor. Ce ar trebui să existe

Totodată, Bill Gates și-a spus opinia în privința problemei fistribuirii vaccinurilor anti-COVID-19. El crede că ar trebui să existe transparență, prin intermediul unei aplicații mobile pe care oamenii să o poată folosi pentru a se informa.

”Cred că după ce vom avea o mare parte din doze, va rămâne doar o problemă de logistică, pe care poate doar lipsa bunăvoinței să nu o poată rezolva.

Ar trebui să se dezvolte o aplicație prin care oamenii să afle câte doze de vaccin au fost distribuite în țară, și când se vor putea vaccina, în funcție de vârstă, riscuri, profesie. Așa oamenii ar vedea că aceste vaccinuri nu se irosesc”, a mai spus Bill Gates.

Bill Gates, semnal de alarmă cu privire la pandemia de coronavirus

Totuși, Bill Gates a ridicat un semnal de alarmă în privința pandemiei de coronavirus. El a spus că lumea ar trebui să fie foarte îngrijorată pentru următoarele șase luni. Abia când se va ajunge la vaccinarea a 70% din populație, această pandemie se va termina, crede cofondatorul Microsoft.

”Ar trebui să fim foarte îngrijoraţi de următoarele 6 luni. Numărul de cazuri va creşte mult. Oamenii ar trebui să înţeleagă că vin ajutoarele medicale, că pot să se comporte mai bine şi să aibă răbdare până în primăvară, când vaccinurile vor începe să reducă cifrele, ne va ajuta şi schimbarea vremii.”, a mai spus Bill Gates, a cărui fundație a donat peste 420 de milioane de dolari pentru dezvoltarea unui vaccin. scrie impact.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤