ULTIMA ORA! LIVIU VÂRCIU, DE URGENȚĂ LA SPITAL, DUPĂ CE STAREA LUI DE SĂNĂTATE S-A AGRAVAT. “M-A SPART, S-A FĂCUT A DRACU’”

Liviu Vârciu anunța, în cursul zilei de sâmbătă, că se confruntă, din nou, cu probleme de sănătate. După ce s-a infectat cu coronavirus, artistul a contractat, de această dată, o răceală

extrem de puternică. Inițial, s-a tratat acasă, cu băi fierbinți în jacuzzi. Acestea nu au avut efectul scontat și, astfel, s-a dus de urgență la spital.  

Deși răcit puternic, Liviu Vârciu a ieșit din casă și s-a dus pe șantier, alături de prietenii săi. Nu a fost deloc inspirat. Din păcate, duminică, în jurul prânzului, starea lui de sănătate s-a agravat. Acesta a simțit că nu mai este de glumă și s-a prezentat la medic.

Cu masca de protecție și cu o căciulă pe cap, Liviu Vârciu a dezvăluit că a rămas și fără miros. Alfat pe patul de spital, actorul le-a

transmis admiratorilor să aibă mare grijă de sănătatea lor, mai ales că România se află în plină pandemie.

Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, nu are nicio legătură, deci… Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu’ răceala asta, nu se poate așa ceva.

Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Liviu Vârciu, chinuit de o răceală puternică. A ajuns la spital

În cursul zilei de sâmbătă, Liviu Vârciu mărturisea că simptomele pe care le are în prezent din cauza răcelii sunt mult mai severe și decât coronavirusul.

A încercat să se trateze acasă, cu băi fierbinți cu sare grunjoasă sau de bucătărie. Fără succes! În cursul zilei de duminică, a ajuns la spital.

Am cumpărat toată sarea de murături și mi-am pus-o în cadă. Dacă nici așa nu mă fac bine!…Răceala noastră românească e mai a dracu’ decât Covidul!”, comenta Liviu Vârciu, pe imaginile de pe InstaStory, în care apărea în jacuzzi. scrie cancan.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤