ULTIMA ORA! Lovitură pentru români! Primele restricții pentru persoanele nevaccinate

În ultima perioadă, cazurile de inf.ectare cu C.ov.id-19 au crescut semnificativ în rândul persoanelor neva.ccinate.

Astfel, autoritățile ar putea introduce primele restricții pentru acești români.

Autoritățile din România ar putea înăsprească restricţiile pentru cei nev.accinaţi, din cauza numărului mare de cazuri noi. Iată care sunt măsurile care pot stopa pa.nde.mia de CO.V.ID-19.

România a început să se închidă pe bucăți, din cauză că rata de infe.ctare crește alarmant de la o zi la alta. Capitala și județul Ilfov au cel mai mare număr de îmbolnăviri.

Astfel, autoritățile ar pregăti un set de restricții pentru persoanele nev.accinate. Se discută inclusiv ca persoanele neva.ccinate să aibă acces restricționat în mall-uri, dar și în restaurante, teatre sau cinematografe.

Rata de vac.cinare a scăzut foarte mult în România. Așadar, Executivul dorește prin impunerea noilor restricții să îi motiveze

pe români să se vacci.neze, dar și prin stimulentele financiare, precum acele tichete de masă în valoare de 100 de lei și tombola pregătită pentru luna octombrie.

Însă, ministrul interimar de la Ministerul Sănătății continuă cu proiectul început de Ioana Mihăilă.

Mai exact, un set de restricții pentru persoanele ne.vaccinate, care nu se testează sau care nu pot dovedi că au trecut prin b.oală, pentru care va fi interzis accesul în mall-uri, cinematografe teatre sau restaurante, potrivit Antena3.ro.

Prin urmare, în mall-uri, cinematografe teatre sau restaurante vor avea acces numai persoanele care vor putea prezenta certificatul

verde care atestă faptul că persoana s-a va.ccinat împotriva

C.O.VID-19 cu schema completă, s-a testat cu cel mult 24 de ore înainte sau a trecut prin b.o.ală în ultimele 180 de zile. scrie alienforum.org

➦ CITEȘTE ȘI... ➤