ULTIMA ORA! Mama lui Cristian Cioacă, declarații GROAZNICE la 14 ani după ce Elodia Ghinescu a fost declarată moartă. “Este în viață și se răzbună pe fiul meu”

Noi detalii ies la iveală, chiar și la 14 ani de la controversata dispariție a avocatei Elodia Ghinescu. În cazul ei, soțul polițist Cristian Cioacă a fost condamnat la închisoare, deși nu s-a demonstrat nici până azi că el a ucis-o.

Ei bine, recent, mama soțului ei a făcut declarații cutremurătoare prin care argumentează că Elodia trăiește, iar în aceste momente, tot ceea ce face este să se răzbune pe fiul ei pentru problemele din trecut pe care le aveau în căsnicie.

Elodia Ghinescu este dispărută de mai bine de 14 ani, iar noi detalii din anchetă se află în controversatul ei caz. Soțul avocatei, Cristian Cioacă, a fost acuzat și condamnat la închisoare pentru uciderea femeii, deși nu sunt probe clare că el ar fi vinovatul, mai ales în contextul în care cadavrul lipsește cu desăvârșire.

Deși au trecut atâția ani și nu este nici urmă de Elodia Ghinescu, mama lui Cristian Cioacă, soacra victimei, consideră și argumentează că aceasta trăiește. Mai mult decât atât, susține că tot ceea ce i se întâmplă fiului ei este din cauza acesteia, care se răzbună zi și noapte.

Mama lui Cristian Cioacă, detalii terifiante despre Elodia Ghinescu

Noi detalii cutremurătoare au ieșit la iveală despre cazul Elodia Ghinescu, asta după ce mama lui Cristian Cioacă, soțul victimei care a fost condamnat la închisoare pentru ucidere acesteia, deși nu sunt dovezi clare care să ateste, asta deoarece cadavrul femeii nu a fost descoperit nici după 14 ani, a dat declarații terifiante pentru Fanatik.

Fără a ezita nici măcar o clipă, aceasta a declarat că este sigură că Elodia Ghinescu trăiește, astfel în aceste momente se răzbună pe fiul ei, din cauza inconvenientelor și disputelor pe care le-au avut întotdeauna în căsnicie.

Rămasă fără soț și cu fiul la pușcărie din cauza acestei tragedii, femeia continuă să își mențină opiniile despre nora ei dispărută fără urmă, astfel la orice oră din zi și din noapte, susține că aceasta este în viață, iar fiul ei este nevionvat și ispășește o pedeapsă degeaba.

“Poate peste un an eu nu voi mai fi, dar credeţi-mă, eu vă zic că Elodia este în viaţă şi se răzbună. Ea cu Cristi se certau mereu şi ea îi reproşa că aduce mai mulţi bani decât el în casă. Acum e în viaţă, şi se răzbună pe Cristi, ăsta e scopul ei”, a declarat în presa locală mama lui Cristian Cioacă.

Totodată, a mărturisit că cei doi nu se înțelegeai foarte bine în ultima vreme, asta deoarece ea tot timpul se lua de el și îi spunea că venitul lui este cu mult mai mic decât al ei, ceea ce o deranja vizibil potrivit spuselor mamei lui Cristian Cioacă.

Fiul Elodiei vrea să-și schimbe numele
În 2014, Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare. Trupul avocatei Elodia Ghinescu nu a fost găsit nici acum, fiind una dintre puținele condamnări definitive fără identificarea unui cadavru. Bărbatul nu și-a recunoscut fapta și a afirmat în fața magistraților că soția lui ar fi fugit cu amantul, un ofițer SPP.

În prezent, fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă, Patrick, trăiește alături de sora tatălui său. Acesta nu ține legătura cu familia avocatei și a cerut schimbarea numelui de familie. Copilul de 15 ani vrea să renunțe la numele de familie ale tatălui și mamei lui și să poarte unul care să nu fie asociat cu întregul caz halucinant. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤