ULTIMA ORA! Marcel Ciolacu îl face praf pe Iohannis: „Unde e, bă, România ta normală? Asta e România normală?”

Marcel Ciolacu îl acuză pe Klaus Iohannis că este vinovat de criza de pe scena politică din România. Liderul PSD a făcut o paralelă între scandalul politic din aceste zile şi o echipă de fotbal, iar în opinia sa antrenorul acestei echipe se numeşte Klaus.

Marcel Ciolacu îl face praf pe Iohannis. Liderul PSD îl acuză pe preşedintele României că este vinovat de ceea ce se întâmplă în prezent pe scena politică din ţară, pentru că a ales ”echipa pierzătoare”, prin instalarea guvernului Cîțu, după alegerile parlamentare câștigate de PSD în decembrie 2020.

”Unde e, bă, România ta normală? Asta e România normală?”, i-a transmis liderul PSD preşedintelui Iohannis, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Marcel Ciolacu: Un proprietar de club de fotbal, să îi spunem Klaus, a strâns pierzătorii şi a format o echipă

Preşedintele PSD a făcut o paralelă între scandalul politic din ultimele zile şi o echipă de fotbal.

”Peste cele două mari crize (…) pentru că nu s-au înţeles ei pe banii de la ministere, pe rectificări (…) pe ciolan, pe funcţii, au creat o criză politică. De unde am pornit? Ştiţi cum ar fi un proprietar de club de fotbal – să îi spunem Klaus – el a strâns toţi pierzătorii şi a format o echipă. Echipa joacă fotbal de 8 luni, nu se prea antrenează, stau mai mult la băutură cu antrenorul, se fac că joacă. Un singur lucru fac, scumpesc biletele la spectacol,

lună de lună, şi abonamentele. Vine altă echipă, îi bate de le sună apa în cap şi o parte din echipa pierzătorilor vine la echipa care i-a bătut şi zice – nu veniţi la noi în vestiar să-l schimbăm pe antrenor? Ce treabă avem noi, mă, cu antrenonul vostru? Plecaţi toţi”, a declarat liderul PSD la România Tv.

Ciolacu a explicat în emisiunea lui Victor Ciutacu faptul că nu PSD trebuie să asigure cvorumul la Birourile Permanente Reunite în care se stabileşte calendarul moţiunii de cenzură la adresa Guvernului, ci cei de la putere.

”PSD este cel mai mare din România şi are cele mai mari grupuri parlamentare, că au câştigat alegerile. Procedurile parlamentare… e o cutumă în orice stat democratic. Puterea asigură cvorumul peste tot, în toate structurile Parlamentului. Noi nu ne băgăm în lupta lor. Nu ar vrea ei să se strângă la ei în vestiar, să se ia la bătaie, să se liniştească, fiindcă sunt sunt nişte ipocriţi?”, a mai declarat Ciolacu.

Reamintim că şedinţa Birourilor Permanente Reunite în care ar fi trebuit discutat calendarul moţunii de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR  a fost amânată de mai multe ori din lipsă de cvorum.

Preşedintele PSD a făcut o paralelă între scandalul politic din ultimele zile şi o echipă de fotbal.

”Peste cele două mari crize (…) pentru că nu s-au înţeles ei pe banii de la ministere, pe rectificări (…) pe ciolan, pe funcţii, au creat o criză politică. De unde am pornit? Ştiţi cum ar fi un proprietar de club de fotbal – să îi spunem Klaus – el a strâns toţi pierzătorii şi a format o echipă. Echipa joacă fotbal de 8 luni, nu se prea antrenează, stau mai mult la băutură cu antrenorul, se fac că joacă. Un singur lucru fac, scumpesc biletele la spectacol, lună de lună, şi abonamentele. Vine altă echipă, îi bate de le sună apa în cap şi o parte din echipa pierzătorilor vine la echipa care i-a bătut şi zice – nu veniţi la noi în vestiar să-l schimbăm pe antrenor? Ce treabă avem noi, mă, cu antrenonul vostru? Plecaţi toţi”, a declarat liderul PSD la România Tv.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤