ULTIMA ORA! Mega Image majorează salariile angajaţilor din magazine cu 5% şi creşte valoarea nominală a tichetelui de masă la 20 de lei, de la 1 iunie

Începând cu 1 iunie, angajaţii din magazinele Mega Image vor primi, în medie, 400 de lei lunar în bonuri de masă, ca urmare a creşterii valorii nominale a tichetului de masă oferit de companie la 20 de lei, de la 15 lei cât e acum. Salariile angajaţilor din magazinele Mega Image vor creşte cu 5%, reiese dintr-un document intern al companiei, obţinut de

Economica.net. În urma acestei majorări, salariul de început al unui lucrător polivalent dintr-un magazin Mega Image din Bucureşti sau din oraşele mari ajunge la 1.524 de lei, urmând ca peste şase luni de muncă în firmă să crească la 1.691 de lei net lunar. Mega Image angajează peste 190 de oameni în această perioadă.

Începând cu 1 iunie, valoarea nominală a tichetelor de masă acordate angajaţilor din magazine creşte la 20 de lei, de la 15 lei, cât e în prezent, conducând la o valoare medie lunară de 400 de lei per angajat.

De asemenea, salariile vor creşte cu 5% faţă de nivelul încasat în prezent, în raport cu funcţia deţinută şi performanţa la locul de muncă, se arată într-un document intern al companiei, obţinut de Economica.net.

  • salariu la angajare: 2.550 de lei brut lunar (1.524 de lei net lunar).
  • după şase luni în companie, salariul oferit la Mega Image creşte la 2.850 de lei brut lunar (adică 1.691 de lei net lunar).
  • salariu la angajare: 2.450 de lei brut lunar (1.469 de lei net lunar).
  • după şase luni în companie, salariul oferit la Mega Image urcă la 2.750 de lei brut lunar (1.635 de lei net lunar).
  • salariu la angajare: 2.800 de lei brut lunar (1.663 de lei „în mână”).
  • după şase luni companie, salariul oferit de Mega Image ajunge la 3.200 de lei brut lunar (1.885 de lei net lunar).
  • salariu la angajare: 2.700 de lei brut lunar (1.608 lei net lunar).
  • după şase luni de muncă în firmă, salariul creşte la 3.010 lei brut lunar (1.778 de lei net pe lună).

Mega Image angajează 30 de oameni în Timişoara şi Sibiu. Posturile ofertate în aceste oraşe sunt de casier, lucrător comercial şi vânzător.

În comuna Hărman din Braşov, Mega Image angajează 10 oameni.

20 de posturi sunt disponibile în magazinele Mega Image din Cluj, Oradea şi Braşov.

15 posturi sunt vacante la Mega Image în Moşniţa (Timiş).

15 posturi disponibile la Mega Image în Iaşi.

În Bucureşti şi Ilfov, Mega Image angajează peste 100 de oameni. Amănunte, în anunţurile de recrutare.

Printre posturile disponibile la Mega Image în Bucureşti se numără cele de: trainer operaţional, pricing specialist, pricing analyst şi pricing manager, specialist comunicare internă, specialist Employer Branding, responsabil reconcilieri furnizori clienţi şi master data, consilier clienţi, casieri, lucrători şi vânzători.

Mega Image face parte din grupul Ahold Delhaize, retailer internaţional prezent în Europa, Statele Unite şi Asia.

Mega Image are peste 750 de magazine sub mărcile Mega Image, Shop&Go şi Gusturi Româneşti, la care se adaugă şi cele două centre logistice.

Mega Image are magazine în Bucuresti, Ilfov, Ialomiţa, Iaşi, Bacău, Braşov, Bihor, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Giurgiu, Oradea, Prahova, Sibiu, Timiş, Vrancea. scrie econnomica.net

➦ CITEȘTE ȘI... ➤