ULTIMA ORA! Oana Roman, țintuită la pat. În ce stare se află vedeta TV

„Nu e COVID-19, însă mă simt foarte rău, stau la pat, sper să-mi revin repede, n-am mai fost răcită de câțiva ani buni”, a spus ea.

Oana Roman trebuia să ajungă la petrecerea de ziua prietenei sale, Bella Santiago, însă nu a mai putut.

„Astăzi trebuia să ajungem la o aniversare la care ne doream foarte mult să ajungem, astăzi trebuia să o aniversăm pe Bella Santiago, care e vecina și prietena noastră și ținem mult la ea, dar starea mea de sănătate nu-mi permite acest lucru”, a mai spus ea.

Oana Roman, victima urii din mediul online
Vedeta s-a confruntat în ultimul timp cu ura din partea internauților. Ea a vorbit pe marginea acestui subiect, spunând că există mulți oameni cu probleme psihice care fac foarte mult rău.

Vedeta a spus că a primit un mesaj în care o persoană îi spunea că se bucură că tatăl ei a părăsit-o.

”Nu mă regăsesc absolut deloc cu ceea ce se întâmplă în țara asta și eu nu înțeleg de ce sunt încurajate atitudinile astea absolut oribile din online.

Este plin de terminate, bolnave psihic care fac foarte mult rău pentru că propagă ura și ăsta e un lucru periculos și chiar nu înțeleg de ce există așa ceva.

Mi-a scris una că se bucură că tata m-a părăsit, pentru că nu merit să am părinți și că merit să mor.

Eu nu înțeleg scopul. Adică la ce folosește cuiva în țara asta faptul că mă calcă în picioare și mă denigrează în felul ăsta”, a explicat vedeta. scrie playtech.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤