ULTIMA ORA! Reghe şi Corina, prima şedinţă foto împreună. Ce declaraţii de dragoste şi-au făcut: „Este femeia care mă împlineşte. O voi proteja de toate atacurile”

Reghe şi Corina, prima şedinţă foto împreună. Cei doi îndrăgostiţi au realizat primul pictorial în ipostaza de cuplu şi viitori părinţi.

Mai mult decât atât, au declarat oficial, clar şi răspicat, că se iubesc şi îşi vor fi alături necondiţionat.

Reghe şi Corina, prima şedinţă foto împreună. Antrenorul Universităţii Craiova şi Corina Caciuc, au declarat că împlinirea lor va fi totală atunci când li se va naşte copilul, în primăvara anului 2022.

Reghe şi Corina, prima şedinţă foto împreună

Cei doi au vorbit foarte frumos unul despre celălalt. Viitoarea mămică a declarat că se bucură de iubirea antrenorului şi doreşte tuturor să trăiască o astfel de iubire.

Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, a spus Corina, iubita însărcinată a lui Laurenţiu Reghecampf, pentru Fanatik.ro.

Laur, încă soţul Anamariei Prodan, a mărturisit că lângă Corina se simte iubit şi împlinit şi o să facă tot posibilul să o apare de toate răutăţile.

Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește. O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru aceeaşi sursă.

Reghe: „Am câteva momente pe care le-aş şterge”

Antrenorul Universităţii Craiova a vorbit despre tragediile din viaţa sa, dar spune că şi-a păstrat optimismul.

Am câteva momente pe care le-aş şterge, dar fac parte din viaţa mea! Până nu ai parte de anumite probleme, necazuri, nu îţi dai seama că trebuie să te bucuri de lucrurile frumoase.

Tata a murit acum trei ani de zile, a fost un şoc pentru mine! De fapt, am fost a doua înmormântare la care am particpat în viaţa mea, prima a fost cea a fetiţei mele… Ana Lisa a murit la un an şi două luni.

Mi-am dat seama că avea o boală, se numea „Tetralogia Fallot”, inima nu se formase exact.. Mi-am dat seama pe la şase luni,

obosea când mânca! Din păcate, a făcut o pneumonie şi n-a reuşit operaţia”, a spus Laurenţiu Reghecampf.about:blank

Mama are un cancer, face chimioterapie şi sper să treacă cu bine”, a mai spus antrenorul oltenilor. scrie romaniatv

➦ CITEȘTE ȘI... ➤