ULTIMA ORA! România intră în scenariul roșu! Ce ORAȘE și localități vor avea parte de restricții dure

România, în scenariul roșu! Din ce în ce mai mulți români se infectează cu Covid-19. Se vor impune restricții pe zone, în funcție de ratele de incidență.

România, în scenariul roșu. Tot mai multe localități au intrat în scenariul roșu, așadar se vor impune mai multe restricții.

Astfel, nunțile și botezurile vor fi amânate, iar industria HoReCa este tot pe muchie de cuțit.

În comuna Feleacu din județul Cluj, autoritățile au instaurat măsuri preventive dure pentru a combata creșterea cazurilor de infectări cu Covid-19. Rata infectării a depășit trei la mia de locuitori, ajungând

la 3.37.Începând cu 9 septembrie, joi, toți localnicii vor trebui să respecte noile restricții impuse.

România, în scenariul roșu! Ce localități vor avea parte de restricții drastice
Începând cu data de 9 septembrie, cinematografele și sălile de spectacol își vor opri temporar activitatea, festivalurile și activitățile

de tip sportiv vor fi interzise, iar barurile, restaurantele, discotecile și cazinourile vor fi și ele închise, iar evenimentele private vor fi strict interzise.

Totodată, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Cluj a hotărât săptămâna trecută o nouă listă de restricții pentru comuna Mărgău, după ce rata de infectare a depășit 12 la mia de locuitori. Au fost introduse, de asemenea, restricții de circulație în mai multe localități din Arad.

În Denza, rata de infectare a ajuns la 10.14 la mia de locuitori, așadar se vor introduce restricții de noapte începând din weekend. În plus, magazinele își vor înceta activitatea la ora 18:00.

Probleme sunt și la Igești.Rata de incidență a ajuns la 10.14 la mia de locuitori, motiv pentru care Consiliul Județean Arad a introdus măsuri ferme. scrie kanald.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤