Ultima Ora! S-a deschis dosar penal de ucidere din culpă! Noi detalii despre moartea soțului solistei de muzică populară, Marcela Fota

Veste devastatoare pentru solista de muzică populară, Marecla Fota! Soțul ei a decedat în urma unui infarct, iar polițiștii au deschis un dosar pensal de ucidere din culpă!

Noi informații ies la iveală după ce soțul câtăreței de muzică populară, Marcela Fota a murit luni după amiază, 28 decembrie, în urma unui infarct.

Acesta se afla în incinta unui birou de copiat acte din zona Pieței Centrale Craiova, când i s-a făcut rău, prăbușindu-se la pământ!

Polițiștii din Secția 4 de poliție a Craiovei s-au arătat la fața locului și au confirmat identitatea bărbatului care se afla sub manevrele de resuscitare ale medicilor.

Anul trecut, în februarie, după 13 ani de relație, cuplul se căsătorise, având și un băiețel în vârstp de 11 ani.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă!
Soțul artistei se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova când s-a prăbușit la pământ, după ce i s-a făcut rău.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj

s-a prezentat la fața locului în încercarea de a-l salva, însă în zadar! Medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul în vârstă de 47 de ani.

În acest caz, a fost întocmit un dosar penal de ucidere din culpă, iar la finalul anchetei, va fi propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă, conform Gazetei de Sud.

În același timp, s-a dispus efectuarea unui examen criminalistic

pentru a determina cauza exactă a morții suspecte a bărbatului.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤