ULTIMA ORA! SORA UNEI FEMEI MOARTE ÎN TIR-UL ATI DE LA VICTOR BABEŞ FACE ACUZAȚII GRAVE: ”ARAFAT A OMORÂT PE TOATĂ LUMEA”

SORA UNEI FEMEI MOARTE ÎN TIR-UL ATI DE LA VICTOR BABEŞ FACE ACUZAȚII GRAVE: ”ARAFAT A OMORÂT PE TOATĂ LUMEA”

Sora unei femei moarte în TIR-ul de la Institutul Victor Babeş din Capitală face acuzaţii grave la adresa lui Raed Arafat.

Femeia îl consideră vinovat pe șeful DSU pentru tragedia, în urma căreia și-au pierdut viața trei persoane.

Femeia îndurerată consideră că principalul vinovat de tragedie este Raed Arafat şi îi cere să-şi dea demisia din funcţia pe care o are.

”Lui Arafat să-i fie ruşine, să plece din funcţia pe care o are. El a omorât pe toată lumea. Am fost anunţată azi dimineaţă, la ora 9.

Sora mea mai trăia. Medicii sunt mână în mână toţi,

spun că murea oricum. Nimeni nu-şi asumă responsabilitatea. Spun că dacă a ajuns acolo, oricum murea.

Am văzut la televizor că trei persoane au murit în TIR. Atunci am zis: Aoleu, să nu fie și sora mea. Toţi trebuie să fie demişi”, a spus femeia cu lacrimi în ochi, potrivit România Tv.

Raed Arafat a avut o primă reacție după tragedia de la Victor Babeș, în urma căreia trei persoane și-au pierdut viața din cauza

unei avarii la stația de oxigen. Șeful DSU susține că a aflat după ora 17:00 și Vlad Voiculescu a fost cel care l-a sunat să-l anunțe.

Șeful DSU a explicat faptul că au mai existat tragedii, iar colegii săi au încercat să salveze toți pacienții.

”Colegii au intervenit să salveze pacienţii, nu erau toţi intubaţi. Era un reprezentant al firmei care întreţinere ventilatoarele când

s-a întâmplat această situaţie, dar nu a dorit să intre în TIR. A preferat să rămână afară şi să dea numite indicaţii colegilor din interior.

Vreau să sublinez clar că ce spun acum poate să fie modifcat în baza datelor care apar în anchetă. Comunic cu rezervă, pentru că situaţia este

sub anchetă. Ventilatoarele, care sunt de fabricaţie americană, când de depăşeşte

6 bari intră în sistem de autoprotecţie şi se opresc, altfel se distruge întregul sistem. Asta se pare că s-a întâmplat astăzi.

S-a întâmplat ce nu a dorit nimeni să se întâmple.

În jurul orei 16.25 ar fi crescut presiunea brusc peste 6 bari. Personal am aflat după orele 17″, a declarat Arafat într-o conferinţă de presă. scrie cancan.ro