ULTIMA ORA! Vaccinarea devine obligatorie în România! Florin Cîțu a făcut anunțul :”Va fi introdusă zilele astea…”

Florin Cîțu a anunțat că vaccinarea va deveni obligatorie pentru anumite categotrii profesionale din sectorul public.

Premierul României a decis introducerea vaccinării obligatorii pentru anumite categorii profesionale din sectorul public. Cine sunt persoanele vizate de noua măsură?

Vaccinarea devine obligatorie în România. Cine sunt persoanele vizate

Florin Cîțu a anunțat joi seară că vaccinarea obligatorie este principalul subiect dezbătut la guvern, astfel, se caută soluții de impunere a acestei măsuri, pentru că odată implementată ar putea duce la desfacerea

contractului de muncă petru un număr mare de cadre medicale în plină luptă cu pandemia de COVID-19.

”Am facut toate eforturile pentru a avea vaccin, personal calificat.Acum intram in alta logica, avem peste 5 milioane de romani vaccinati si totusi avem valul 4. Eu nu sunt adeptul restrictiilor si atunci avem mai multe variante, una este aceasta cu certificatul verde.

Personalul din institutiile publice, varianta propusa de mine a fost testarea si sa suporte costul testului. E normal ca si un medic care nu vrea sa se vaccineze, sa se testeze.Vaccinarea obligatorie ar trebui sa fie ultima varianta,

daca celelalte nu merg. Se vede in acelasi timp cu valul 4 si o crestere a numarului de oameni care se vaccineaza”, a precizat premierul României.

Florin Cîțu, despre închiderea magazinelor la ora 18:00 și limitarea circulației pe timp de noapte

Florin Cîțu acuză formațiunea USR-PLUS că este în coaliție cu AUR și PSD, prin atacurile înaintate către măsurile adoptate de guvern.

Premierul este de părere că aceste formațiuni politice militează pentru restricții drastice pentru români, precum închiderea magazinelor la ora 18:00 și limitarea circulației după ora 20:00.

”Gresit total. Carantina de noapte, l-am auzit si pe primarul Timisoarei ca este bine. Daca am dat voie sa iasa cu adeverinta, de ce nu si cu certificat verde.Cresterea de la 4 la mie pana la 6 la mie, am facut-o pentru agentii economici.

Am spus ca este foarte important sa tinem economia deschisa. Vreau ca romanii sa se bucure de ce faceau inainte, mai ales cei care s-au vaccinat.”, a mai spus Florin Cîțu. scrie kanald.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤