Un avion cu 97 de pasageri s-a prăbușit în Pakistan

CEO-ul companiei aeriene a declarat la o conferință de presă că zborul din Lahore transporta în total 99 de pasageri și membri ai echipajului.

O operațiune de salvare este realizată de echipa de căutare și salvare a armatei din Pakistan.

Islamabad, Pakistan (CNN) Cel puțin 97 de persoane au fost ucise după ce un zbor Pakistan International Airlines (PIA) s-a prăbușit vineri în orașul Karachi din sudul Pakistanului, potrivit unui comunicat al Departamentului de Sănătate Sindh.

Doi pasageri au supraviețuit, dar 97 de cadavre au fost recuperate, a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Forțelor Armate Pakistanului, generalul-major Babar Iftikhar. El a adăugat el trupele armatei, rangerii și organizațiile de asistență socială.
El a adăugat: “97 de cadavre recuperate. 2 pasageri au supraviețuit. 25 de case afectate au fost eliminate, rezidenții lor cazându-se în diverse locuri cu asistența Administrației Civile.”

Avionul nu a lovit nicio clădire și nimeni de pe pământ nu pare să fi fost ucis, a declarat mai devreme vicepreședintele aerian al PIA, Arshad Malik, reporterilor din Karachi. Avionul a aterizat pe o bandă.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤