Un băiat de 13 ani a fost înjunghiat în plină stradă, în București. Agresorul ar avea antecedente penale

\

Caz șocant în București! Un copil de numai 13 ani a fost înjunghiat în plină stradă, chiar în fața trecătorilor.

Băiatul se afla într-un loc de joacă din sectorul IV al Capitalei și se juca alături de mai mulți copii, când agresorul s-a apropiat

de el și l-a înjunghiat de mai multe ori. Iată cum se simte acum copilul și cine este, de fapt, agresorul!

Un adolescent de numai 13 ani a trecut prin cele mai cumplite momente din viața sa, fiind înjunghiat chiar într-un parc, unde obișnuia

să meargă destul de des, alături de mai mulți prieteni de vârsta lui. Ceea ce i s-a întâmplat seara trecută, însă, i-ar fi putut fi fatal.

Băiat de 13 ani, înjunghiat într-un parc din București

Băiatul de 13 ani se afla în parc la momentul tragediei, acolo unde obișnuia să își petreacă mai mereu timpul liber. La un moment dat, un partener de joacă de-al său, pe care îl și cunoștea, s-a apropiat de el și l-a înjunghiat de mai multe ori.

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Agresorul și partenerul de joacă al copilului este elev în clasa a VII-a într-o școală din Capitală. Băiatul nu și-a înjunghiat doar o

dată victima, ci de mai multe ori, iar acum adolescentul de 13 ani se află în stare destul de gravă, la spitalul Marie Curie din București.

Victima internată la Spitalul Marie Curie este în stare gravă, dar stabilă, așa că se află în afara oricărui pericol. Pe de altă parte, agresorul este cunoscut ca fiind o persoană cu probleme psihice însemnate.

Agresorul nu era la primul gest de acest fel

Agresorul este elev la şcoala 189 din Sectorul 4 al Capitalei. Mai mulți elevi și părinții acestora s-au tot plâns de faptul că elevul cu pricina este extrem de agresiv și de violent, însă nimeni nu a luat măsuri până acum, deși se cunoștea faptul că elevul are probleme psihice.

În luna mai a acestui an, elevul de clasa a VII-a și-a lovit un alt coleg cu un fragment de bordură fix în centrul capului. Din fericire, și atunci copilul a reușit să scape cu viață, însă s-a aflat într-o stare extrem de gravă.

Părinții băiatului au sesizat poliția la acel moment, însă cei de la Protecţia Copilului Sectorului 4 au afirmat că nu pot decât să ofere consiliere elevului agresat, dar și agresorului și părinților acestora.

În acest caz, s-a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor, iar cazul a fost preluat de Parchetul Bucureşti, în colaborare cu Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤