Un băiețel de doi ani a murit după ce a fost atacat de doi câini. Totul s-a petrecut în fața unui motel

Un băiețel de doi ani a fost ucis de doi câini, marți, în statul australian New South Wales.

Jyedon Pollard se juca în fața unui motel din Cowra în care stătea cu familia lui, când a fost atacat de un rottweiler și un câine de pază pentru vaci, a potrivit Daily Telegraph, citat de news.com.au.

Mama lui Jyedon stătea la motel împreună cu cei trei copii ai săi când s-a petrecut tragedia. Nu se cunoaște motivul pentru care câinii l-au atacat pe copil, conform sursei citate, dar animalele ar fi fost deținute de personalul hotelului și s-ar fi jucat în trecut cu alți copii care au fost cazați la motel.

După atacul de marți dimineață, copilul a fost dus de urgență la spitalul local, de unde a fost transportat cu avionul la Spitalul Westmead din Sydney, în stare critică. Din păcate, a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

O rudă a copilului a descris atacul ca fiind „ciudat” și a spus că a avut loc „fără un motiv cunoscut”, potrivit surselor citate de Daily Mail.

„Este cel mai frumos copil, nimeni nu poate crede că i s-a întâmplat așa ceva”, a spus membrul familiei care a vorbit despre tragedie.

Jyedon a suferit răni grave la gât și la față, care au condus la decesul lui.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că crede că băiatul a fost mușcat de cei doi câini, care au fost capturați de autorități din cadrul primăriei locale.

Ancheta este încă în desfășurare, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmp

➦ CITEȘTE ȘI... ➤