Un bărbat și-a pus capăt zilelor, după ce a aflat că fiica de 15 ani a rămas însărcinată

Tragedia s-a produs în comuna ieșeană Tibana, după ce Viorel Ioan Ciofu a aflat că fiica lui de doar 15 ani urmează să aducă un copil pe lume.

Se pare că lucrurile în familia bărbatului nu erau prea bune, între el și soția lui existau frecvent scandaluri iar pe data de 2 martie a avut loc o nouă ceartă.

După discuția aprinsă cu soția, bărbatul și-a pus capăt zilelor și a fost găsit abia a doua zi de dimineață. La ora 7.30, soția lui Viorel Ioan Ciofu a mers în grădină iar ceea ce a văzut a lăsat-o fără cuvinte, soțul ei se spânzurase.

Imediat cum s-a dezmeticit, femeia a sunat la 112, dar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic. Bărbatul în vârstă de 42 de ani era deja mort de câteva ore, potrivit bzi.ro

Familia nu-și poate explica gestul bărbatului
După gestul necugetat făcut de Viorel Ioan Ciofu atât rudele, cât și vecinii încearcă să înțeleagă ce l-ar fi putut împinge către sinucidere.

Sătenii au două ipoteze cea în care vestea că fiica lui de doar 15 ani este însărcinată l-ar fi împins să-și pună capăt zilelor, în timp ce alții consideră că problemele financiare au fost motivul principal. Misterul este cu atât mai greu de rezolvat cu cât bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio.

Pentru că situația financiară a familiei este una problematică, primarul comunei s-a oferit să ajute financiar familia.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤