UN BĂTRÂN DE 105 ANI S-A VACCINAT ÎMPOTRIVA COVID-19. CE S-A ÎNTÂMPLAT LA 5 MINUTE DUPĂ PROCEDURĂ

Vaccinarea este pentru toată lumea! Indiferent de vârstă, românii își doresc imunizarea, pentru ca viața lor să revină cât

mai curând la normal. Un bătrân de 105 ani din Cluj s-a vaccinat, iar la numai 5 minute, a fost în stare chiar să acorde un interviu.

Un bătrân de 105 ani din Cluj le-a dat tuturor o lecție de putere și curaj. La vârsta lui, a devenit cel mai bătrân român care s-a vaccinat împotriva COVID-19.

Se numește Iosif Rus și este veteran de război, dar și fost profesor de muzică. Cu sclipire în ochi, bătrânul a declarrat că are încredere în medici și că, oricum, doar imunizarea ne poate ajuta să revenim la o viață normală, notează stirileprotv.ro.

Iosif Rus: ”Să se vaccineze, să meargă, să îşi păstreze sănătatea. Ca să poată să revină viaţa la normal. Ei, tinerii, trebuie să ia viaţa în serios, că ei rămân. Degeaba nu cred ei, că realitatea e asta: Virusul există.

Nu ştiu ce concepţie au ei, dar nu ar trebui să fie aşa. Sănătate e pe primul rând, de aia toate popoarele au început să îşi facă vacinurile şi să lupte împotriva pandemiei ăsteia” a spus curajosul Iosif Rus.

La 5 minute de la vaccin, a acordat un interviu
Pesemne că înțepătura nu i-a generat nicio problemă și nu a fost deloc dureroasă, vârstnicul de 105 ani, la numai 5 minute de la vaccinare, a acordat un interviu și a arătat extrem de vioi.

„S-a vaccinat în prima zi de vaccinare la cei 105 ani împliniţi. Aşa cum spunea şi dânsul, să punem capăt acestei pandemii pentru comunitatea noastră dânsul este un exemplu” a spus și primarul din Gherla. scrie cancan.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤