Un milionar și-a retras economiile de la bancă după ce s-a certat cu angajații pentru că nu avea mască

Un milionar din China a decis să se răzbune pe angajații unei bănci, după un conflict cu agenții de pază, pornit de la faptul că nu avea mască de protecție. Acesta și-a retras economiile și a cerut ca banii să fie numărați manual.

Bărbatul – care își spune Sunwear pe rețelele de socializare – a povestit că în data de 16 octombrie a retras aproximativ cinci

milioane de yuani chinezești (780.000 de dolari americani) cash, de la Banca din Shanghai, după ce a fost dezamăgit de modul

în care a fost tratat de agenții de pază, care au avut o „atitudine îngrozitoare” față de el, potrivit Insider.

Vedeți mai multe imagini în galeria foto de la finalul articolului.

Acesta spune că a scos suma maximă care poate fi retrasă într-o zi, dar că plănuiește să își mute toți banii la alte bănci. Nu este clar dacă de atunci a mai revenit să retragă și restul de bani.

El a mai precizat că le-a cerut angajaților băncii să numere manual cei cinci milioane de yuani, iar întreaga operațiune a durat două ore.

Potrivit reprezentanților băncii, bărbatul a decis să își retragă banii în urma unui conflict cu agenții de pază, pornit de la protocoalele COVID. Banca din Shanghai a transmis într-un comunicat că agenții nu i-au permis bărbatului accesul în bancă deoarece nu avea mască de protecție.

Sunwear a precizat ulterior că a uitat să își ia mască atunci când a plecat spre bancă și că le-a cerut angajaților băncii să îi furnizeze una sau să îl îndrume către un magazin de unde poate cumpăra. Bărbatul insistă că nu a refuzat să poarte mască și că respectă măsurile sanitare.

Acesta a postat pe rețelele de socializare imagini cu grămezi de bani, care au devenit virale. Potrivit LadBible, după ce a povestit evenimentul, numărul urmăritorilor săi a crescut semnificativ, ajungând la 1,8 milioane de oameni. scrie stirileprotv

➦ CITEȘTE ȘI... ➤