Un șofer a văzut o fetiță sângerândă la marginea drumului. Când s-a apropiat de ea, a rămas mut de uimire…

Această istorie s-a întâmplat cu locuitoarea orașului canadian Prince-George.

Într-o zi senină Angela Shymanski mergea cu mașina pe un drum montan împreună cu copiii ei: Lexi (5 ani) și Peter (3 luni).

În ultimul timp femeia obosea foarte mult, deoarece îngrijirea bebelușului necesita multe forțe. Iată că și atunci

Angela era foarte obosită. Pleoapele ei au devenit greoaie și practic pentru o clipă ea a adormit. Acest moment a fost cel fatal…

Angela a pierdut controlul asupra mașinii și aceasta a derapat de pe șosea direct într-o prăpastie! Automobilul

s-a rostogolit practic pe o pantă abruptă. Peste 12 metri de alunecare în jos, mașina s-a lovit de un copac și atârna deasupra abisului…

În timpul căderii Lexi a închis ochii, iar când i-a deschis, a văzut că mașina atârna deasupra prăpastiei.

Pe scaunul pentru copii de alături plângea micul Peter, iar mămica ei era inconștientă. Fetița avea doar câteva contuzii și mici tăieturi.

Șoseaua a rămas undeva sus și mașina avariată nu putea fi văzută. Atunci fetița a hotărât să meargă după ajutor.

Ea a ieșit din mașina distrusă și a urcat pe panta abruptă și pietroasă. Ajungând la drum, Lexi a început să-și fluture disperată mâinile către o mașină, care trecea pe alături. Șoferul s-a oprit și imediat a chemat salvatorii.

Ajungând la locul accidentului, medicii au acordat ajutor mai întâi fetiței. Iar până la mașina distrusă, în care se aflau mama și fratele ei, era practic imposibil de ajuns! Salvatorii

au fost nevoiți să coboare pe funii și tot pe ele să-i urce pe Angela și Peter. Micuțul avea hemoragie cerebrală, iar mama suferise un traumatism al coloanei vertebrale. De aceea, ambii au fost duși imediat la spital cu elicopterul.

Din fericire, viețile lui Angela și Peter nu mai erau în pericol și ei au început să se însănătoșească.

Băiețelul s-a vindecat aproape complet, iar mama lui trebuie să mai stea o perioadă internată. Doctorii au accentuat faptul că ei au reușit să fie ajutați la timp. Încă puțin și mama împreună cu fiul ei erau aproape imposibil de salvat…

„Este pur și simplu o minune! Nu-mi vine să cred că micuța Lexi a reușit să ne salveze. Sunt mândră de fetița mea și mereu îmi voi aminti de fapta ei remarcabilă” — spune Angela Shymanski.

Într-adevăr, Lexi (5 ani) s-a comportat ca un adevărat erou. Dacă te-a înduioșat această istorie uimitoare, distribui-o neapărat prietenilor tăi.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤