Unde locuiesc Aurel Pădureanu și fiul său după moartea Corneliei Catanga. Au fost evacuați din casa din Bragadiru

Distrus de pierderea soției sale iubite, Aurel Pădureanu mai are, pe cap, și grija zilei de mâine și, mai ales, a acoperișului de deasupra capului. Situația financiară din momentul de față nu îi permite să cumpere o casă, iar după moartea Corneliei Catanga a și fost evacuat, împreună cu fiul său, din vila din Bragadiru, unde locuiau cu chirie.

Astfel, Aurel Pădureanu și băiatul său locuiesc acum în Rahova, cu chirie, potrivit Impact, iar vecinii îi văd tot timpul plimbându-se în zonă. Abătut, îmbrăcat în negru, Aurel Pădureanu încearcă din greu să găsească putere pentru a trece peste moartea soției sale.

Aurel Pădureanu a facut, recent, o dezvăluire uimitoare despre durerea cu care Cornelia Catanga a plecat pe lumea cealaltă.

‘Cornelia, cu ani în urmă, când a avut stop cardio-respirator și a făcut infarct miocardic și atunci striga pentru că simțea nevoia să aibă undeva să stea pentru copilul ei. Nimeni. A murit cu focul ăsta, Cornelia. Că a mințit-o majoritatea. Nu au putut să rezolve nimic. Îi simt lipsa în fiecare zi și în fiecare minut. Îmi vine să zbier. Îi simt lipsa. Vreau să mă ierte Dumnezeu. Asemenea nenorocire ce s-a năpustit asupra familiei mele’, a spus Aurel Pădureanu, potrivit antenastars.ro.

Cum au rămas fără casă Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu
La un moment dat, Cornelia Catanga a mărturisit că nici de pâine nu ar mai avea bani. Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu au contractat acum 16 ani un credit de 90.000 de euro, de la bancă, pentru a-și renova vila. În 2014, cei doi au intrat în incapacitate de plată, iar, ulterior, au fost executați silit, pierzând imobilul din Chitila. S-au mutat, cu chirie, într-o casă din Bragadiru.

„Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, dacă banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câștigam eu. Am fost amenințată de la bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu. Nu mi-a fost ușor. Fiul meu aduce bani în casă. Dar acum nu mai are nici el. Am vreo putere, ne crede cineva?’, a mărturisit Cornelia Catanga în noiembrie 2020.

La momentul respectiv, interpreta de muzică lăutărească se plângea că, din cauza pandemiei, nu prea mai are nici spectacole de unde să câștige bani: „La chirie, cu tot cu utilități, trebuie să plătesc lunar cam 800 de euro. Nu mai am bani nici de pâine, fiul meu îmi dă. O să ajungem la foame mare! Ultimul spectacol l-am avut pe 25 octombrie, pe Casa Poporului. Dacă nu ar fost fiul meu, Alexandru, un talentat pianist, era jale.

El are succes cu trupa lui. Sunt foarte supărată, agitată, nervoasă. Este foarte greu cu statul ăsta în casă, ne învârtim ca un gândac în oală, ne găsim de lucru prin bucătărie, cu una-alta, ascult știrile tv, sper să vină și vești bune!’.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤