VESTE BUNA! Adela Popescu a născut! Ea și Radu Vâlcan au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos

Bucurie mare pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan. Astăzi cei doi au devenit părinți pentru a treia oară, asta după ce prezentatoarea TV a anunțat în urmă cu doar câteva minute că a născut. Au publicat deja primele imagini din maternitate.

Adela Popescu a născut astăzi un băiețel perfect sănătos

Astăzi este o zi foarte importantă pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan, cei doi devenind din nou părinți. Prezentatoarea TV a anunțat în urmă cu doar câteva minute pe pagina sa de Instagram că a născut un băiețel perfect sănătos.

Micuțul a primit nota 10 la naștere și a are 3620 de grame, iar venirea lui pe lume a avut loc după patru ore de travaliu.

Vedeta a publicat și prima imagine cu ea și băiețelul ei, dar și cu Radu Vâlcan, căruia i s-a permis pentru câteva minute să intre în salon și să-și vadă cel de-al treilea copil.

”Uraaaaa! 🎉🎉🎉🎉 S-a infaptuit!
Baietelul nostru a venit pe lume sa ne arate ca el face mai mult ca zece fetite. :))) Si face! Ca e minunat, a luat nota 10, are 3620 si s-a nascut dupa o agonie de aproape patru ore”, a scris vedeta pe Instagram.

Adela Popescu, extrem de fericită să fie iar mamă
Adela Popescu are parte de cea mai frumoasă zi, chiar dacă afară plouă din nou, așa cum s-a întâmplat și la celelalte două sarcini.

Prezentatoarea TV a anunțat pe Instagram că e foarte fericită și că nu se mai satură să-l pupe pe cel mic și să-l privească.

Vedeta va rămâne acum pentru câteva zile în spital, urmând ca după recuperare să meargă acasă acolo unde cei doi băieți ai săi abia așteaptă să-și vadă frățiorul.

Eu nu ma mai satur sa il pup, sa il miros si sa ii povestesc despre nazdravanii de fratiori ce il asteapta acasa. Tati a avut si el voie sa ne viziteze 20 de minute cat sa ne bucuram impreuna, ca si de data asta, la nasterea lui, la fel ca a fratiorilor, ploua”, a mai scris Adela Popescu. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤