Veste bună! Unde s-au angajat Vulpița și Viorel de la Acces Direct: „Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi”

Este însărcinată în 6 luni, dar asta nu înseamnă că nu poate să muncească. Vulpița și-a găsit un loc de muncă și, aparent,

se descurcă de minune. Soțul Viorel Stegaru lucrează alături de ea și se arată foarte mulțumit de noul job.

După cea mai recentă vizită a soților Stegaru la Blăgești, sătenii au început să spună că cei doi au decis să rămână la țară. În realitate,

Viorel și Vulpița și-ar fi găsit un loc de muncă în Capitală și nu au niciun gând să se întoarcă în satul natal, scrie Playtech.

Viorel Stegaru a vrut să le explice tuturor care este viața lor, de fapt. Soțul Veronicăi a dezvăluit că el și soția fac curățenie prin casele oamenilor, pentru a-și câștiga existența.

Vulpița și Viorel s-au angajat în București
„Ne-am găsit o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie”, a afirmat Viorel Stegaru.

Deși susține că sunt plătiți bine, partenerul de viață al Vulpiței a spus că vrea să-și găsească un loc de muncă stabil, pentru că vrea să fie un tată responsabil pentru copilul care se află pe drum.

„Câștigăm bine, nu ne plângem. Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil.

Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”, a mai spus Viorel Stegaru.

Situația familiei Stegaru
Veronica Stegaru va naște peste câteva luni cel de-al doilea copil al ei și al lui Viorel Stegaru. Soții mai au o fetiță, care se află în grija bunicii din Blăgești, motiv pentru care au fost acuzați de multe ori că ar fi abandonat-o.

Sarcina actuală a Vulpiței a provocat multe controverse. Tânăra a fost acuzată că l-ar fi înșelat pe Viorel și copilul nu ar fi al lui, dar ea s-a apărat și a declarat că va face testul de paternitate imediat după naștere. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤