VESTE TRISTA! A murit fratele lui Ion Dolănescu! Anunțul a fost făcut de Ionuț Dolănescu, fiul regretatului artist

Doliu în familia Dolănescu! Nicolae Dolănescu, fratele regretatului interpret de muzică populară, Ion Dolănescu, s-a stins din viață.

Anunțul decesului lui ”unchiu` Tae” a fost făcut chiar de Ionuț Dolănescu pe rețele de socializare, în această dimineață.

Familia Dolănescu este în doliu! Nicolae Dolănescu, fratele regretatului artist, s-a stins din viață. Ionuț Dolănescu, fiul Seniorului, a făcut anunțul în această dimineață pe rețelele de socializare.

Presupusul copil al lui Ion, Ionuț Petrescu, a făcut primele declarații după ce a aflat de moartea ”unchiului Tae”.

Fratele lui Ion Dolănescu s-a stins din viață. Acesta nu a avut o relație bună cu Ion Dolănescu

Ionuț Dolănescu, fiul regretatului artist de muzică populară, îl plânge amarnic pe unchiul său, Nicolae, care s-a stins din viață astăzi. De asemenea, îndurerat de pierderea bărbatului este și Ionuț Petrescu, presupusul

copil al lui Ion Dolănescu, care a făcur și primele declarații imediat de la aflarea veștii.

A murit fratele lui Ion Dolănescu! Anunțul a fost făcut de Ionuț Dolănescu, fiul regretatului artist

 

Ionuț Petrescu a povestit pentru Imapact.ro că l-a cunoscut pe Nicolae Dolănescu și a mărturisit despre acesta că avea un suflet bun, asemenea fratelui său care a trecut în neființă, Ion Dolănescu.

„Plânge până și cerul sfânt pentru dânsul. Avea sufletul lui Ion Dolănescu, un om bun. M-a îndrăgit când locuiam în casa lui Ion Dolănescu. Niciodată nu i-a plăcut cearta, ura, dușmănia, era un om care iubea

și prețuia pe toată lumea, un om cu Dumnezeu în suflet și multă iubire pentru tot. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a declarat Ionuț Petrescu.

Fiul regretatului interpret de muzică populară, Ionuț, a făcut anunțul pe rețelele de socializare și a postat o imagine pe Instagram cu unchiul său, în care este surprins alături de Ion Dolănescu, cu mesajul:

„Nicolae Dolănescu, unul dintre frații alături de care tatăl meu, Ion Dolănescu, a urcat pe scenă și a făcut fericiți atâția români, ne-a părăsit pentru totdeauna. Rămas bun, unchiu` Tae!”

Totodată, Ion și Nicolae Dolănescu nu erau deloc în relații bune, căci tensiunile dintre ai au apărut odată cu decesul părinților lor, soldându-se ulterior un conflict privind casa părintească. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤