Veste Tristă! A murit Ion Chiriac! Artistul s-a stins din viață în ziua în care a împlinit 58 de ani

Este zi de doliu în industria muzicală din România. A murit Ion Chiriac! Artistul s-a stins din viață în ziua în care a împlinit 58 de ani. Care a fost cauza decesului?

O nouă veste a picat ca un trăznet pentru industria muzicală din România. Cunoscutul artist Ion Chiriac a pierdut lupta cu viața. Potrivit informațiilor transmise de către oamenii legii,

cântărețul a murit fix în ziua în care a împlinit vârsta de 58 de ani, în data de 20 februarie 2021.

Ion Chiriac se afla acasă, în localitatea Ghermănești, județul Vaslui și își aniversa ziua de naștere alături de frații săi.

A murit Ion Chiriac! Artistul s-a stins din viață în ziua în care a împlinit 58 de ani
Imediat după ce a vorbit la telefon cu fiica sa, artistul a încetat din viață. Autoritățile din Vaslui s-au deplasat de urgență la fața locului și au demarat o anchetă în acest caz, pentru a afla cu exactitate

cauza care a produs decesul îndrăgitului cântăreț.

Se pare că Ion Chiriac ar fi făcut stop cardio-respirator, însă acest lucru nu a fost confirmat în mod oficial. Se așteaptă rezultatele medicilor legiști.

”Astăzi (n.r.: ieri), în jurul orei 12, am fost solicitați să intervenim la un caz în localitatea Ghermănești. Echipajul cu medic ajuns la locuința indicată nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul

unui bărbat de 58 de ani, fără a se mai impune manevrele de resuscitare”, a declarat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

Ion Chiriac a lăsat în urma lui o suferință de nemărginit și o familie care este îngenuncheată de durere. Soția artistului a suferit un șoc în clipa în care a aflat cumplita veste. ”A murit Ion al meu!

Nu se poate să moară chiar de ziua lui. A plecat la Ghermănești, acasă, și s-a dus chiar de ziua lui”, a declarat soția cântărețului, potrivit vremeanoua.ro.

Fiica artistului: ”Imediat după ce am închis apelul, Dumnezeu a ales să îl primească în Veșnicie”
Un mesaj plin de durere a postat și fiica artistului de la Cenaclul Flacăra. Ioana Andreea și-a găsit puterea de a scrie câteva rânduri la adresa tatălui său.

Printre cuvintele frumoase de laudă și apreciere, tânăra susține că este în stare de șoc și nu-și mai găsește liniștea de când părintele său a plecat dintre noi.

”Astăzi, 20 februarie, tăticuțul meu a împlinit 58 de ani. L-am sunat cu toții, i-am cântat, ne-am împărtășit iubirea. Imediat după ce am închis apelul, Dumnezeu a ales să îl primească în Veșnicie (stop cardio-respirator).

Toata ființa mea e distrusă momentan și în șoc, de aceea vă rog din inima, dacă ajungeți pe la Sfânta Biserică, aprindeți o lumânare, pentru ca sufletul lui să fie în Lumină.

Pentru tatăl, omul și marele artist Ioan Chiriac, jumătatea «Frații Chiriac» vă mai rog să nu îi uitați muzica. A bucurat mii de copii,

zeci de mii de oameni care mergeau la Cenaclul Flacăra. Să-i păstram vie amintirea, datorită lui cânt și exist pe acest pământ”, a scris Ioana Andreea pe Facebook. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤