VESTE TRISTA! A murit PETRICĂ CERCEL! Care este cauza morții artistului?

PETRICĂ CERCEL A MURIT! Vestea că Petrică Cercel a murit a picat ca un trăsnet atât pentru familia artistului,

cât și pentru fanii acestuia. Ce s-a întâmplat cu cântărețul după ce s-a infectat cu COVID-19?

PETRICĂ CERCEL A MURIT! Este din nou doliu în showbizul autohton după ce Petrică Cercel a murit.Anunțul a venit la scurt timp

după ce familia acestuia a anunțat că artistul se afla intrenat

în stare gravă la spital, în secția ATI, după ce s-a infectat cu COVID-19. Care este cauza morții lui Petrică Cercel?

PETRICĂ CERCEL A MURIT! Care este cauza morții artistului?

PETRICĂ CERCEL A MURIT! Vestea morții artistului a fost dată cameramanul maneliștilor, Daniel Ionescu.

Acesta a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin intermediul căruia a anunțat că Petrică Cercel s-a stins din viață.

„Dumnezeu sa îl ierte, nu am cuvinte. Condoleanțe familiei! S-a terminat pământul, s-a terminat globul, s-a terminat tot, muzică tot!”, 

este mesajul pe care Daniel Ionescu, cameramanul maneliștilor, l-a postat pe contul său de facebook.

Din primele informații se pare că Petrică Carcel s-astins după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Fiul acestuia, Ionuț Cercel, anunța în urmă cu câteva zile că tatăl său se află internat în stare gravă la spital.

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID, dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca.”, scria Ionuț Cercel pe facebook în urmă cu câteva zile.

 

Adi de la Vâlcea a vorbit și el despre problemele de sănătate ale lui Petrică Cercel, confirmând că artistul se afla în stare gravă în secția de ATI.

„Colegul si prietenul meu Petrica Cercel este infectat cu Covid19 si este in stare grava la ATI,viata lui depinde doar de bunul Dumnezeu,haideti sa ne rugam cu totii pt el,este un om extraordinar de bun,cu cat ne rugam mai multi ,cu atat Domnul ne va auzii.Vaabout:blankrog din inima.”, a scris Adi de la Vâlcea pe facebook.

PETRICĂ CERCEL A MURIT! Care au fost primele reacții ale fanilor?

PETRICĂ CERCEL A MURIT! Vestea morții lui Petrică Cercel i-a îndurerat pe toți cei din familia artistului, dar și pe fanii acestuia. Mesajele au început să curgă în mediul online la scurt timp după ce s-a aflat că Petrică Cercel a murit.

„Dumnezeu să-l ierte! Cum să moară Cercel asa brusc? Incă o dovada ca omul alearga în zadar”

„Nu-mi vine sa cred, Doamne ferește, Dumnezeu să-l ierte, condoleanțe familiei”

„Ferească Dumnezeu de asa ceva ….DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE ” 

De ce a murit Petrică Cercel?

PETRICĂ CERCEL A MURIT! Înainte ca Petrică Cercel să se stingă din viață, familia acestuia a anunțat că artistul se confruntă cu probleme grave de sănătate. Se pare că Petrică Cercel se afla internat în spital, în secția de terapie intensivă, totul după ce s-ar fi infectat cu COVID-19. Ulterior, starea de sănătate a lui Petrică Cercel s-a agravat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

PETRICĂ CERCEL A MURIT! Cine a fost Petrică Cercel?

PETRICĂ CERCEL A MURIT! Petrică Cercel a fost un cunoscut cântăreț de manele, foarte apreciat de ascultătorii acestui gen muzical. De-a lungul carierei, Petrică Cercel a reușit să câștige respectul colegilor de breaslă, astfel că în momentul în care s-a aflat că artistul a murit, mesajele nu au întârziat să apară.

Minodora a reacționat la scurt timp după ce a aflat că Petrică Cercel a murit.”Eu doar ce am aflat mai devreme, nu am știut. Pentru că mă pregătesc să filmez un videoclip și nu am știut. Nu știu cum o să pot să râd la videoclipul acesta pe care îl filmez acum. Am o piesă veselă de filmat și nu știu cum o mă pot descurca. Știam că e bolnav. Nu am vorbit cu familia, nu mi-am permis să deranjez.”, a spus Minodora pentru redactia.ro. scrie wowbiz.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤