Veste tristă chiar de Paște. A murit în a doua zi a Învierii, în urma unui accident rutier dezastruos

Cristin Bichiroaia este tânărul care a murit, ieri, 3 mai 2021, în urma accidentului rutier de la Comasca.

Tânărul a pierdut lupta cu viața și este a treia victimă a accidentului din 6 aprilie.

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, a murit aseară la un spital din Capitală. Cristin Bichiroaia se numără printre victimele accidentului din 6 aprilie de la Comasca, județul Giurgiu.

Accident rutier care a distrus patru destine. Tânărul a stat spitalizat din data de 6 aprilie 2021 până aseară, când a pierdut lupta cu viața.

În acest timp, Cristin a stat în comă și a avut nevoie de sânge. Oamenii cu suflet și apropiații adolescentului s-au mobilizat și l-au ajutat, însă seara trecută el a trecut în neființă.

Accident rutier dezastruos la Giurgiu

Pe 6 aprilie 2021, o zi fatidică, patru destine au avut de sufeit.Un accident rutier a avut loc, iar șoferul autoturismului a murit în urma unui stop cardio-respirator. Avea 18 ani și a obținut permisul auto, în luna februarie a acestui an.

Accidentul cumplit a avut loc la intrare în localitatea Comasca. Conducătorul auto a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un pom.La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu,

cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, un echipaj de descarcerare și o autospecială pentru transport personal și victime multiple.

Autoritățile giurgiuvene au menționat că este vorba de un singur autoturism în care se aflau patru persoane. Alături de șofer mai erau două fete și un băiat. Două dintre persoanele din autoturism

(o fată de 17 ani și un băiat de 19 ani) au fost găsite inconștiente, au fost preluate de ambulanțe SAJ și transportate de urgență la spital.

Pe 8 aprilie 2021, Ana-Maria Cosmina Măgureanu- una dintre victimele accidentului de la Comasca, județul Giurgiu s-a stins din viață după ce a intrat în comă. Bilanțul victimelor accidentului rutier cumplit

de la Giurgiu a ajuns la trei persoane. Ana-Maria Cosmina Măgureanu s-a stins din viaţă la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucureşti.Anunţul a fost făcut public de tatăl fetei, pe contul său de Facebook.

Cosmina ar fi împlinit vârsta de 20 de ani pe 5 iunie.

„Am să mor de focul tău fata mea, nu pot să te văd așa, cu piciorușele rupte!”, a zis Nicu Măgureanu, tatăl fetei decedate. scrie kanald.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤