Veste Tristă! Cristian, un tânăr român în vârsta de 24 de ani, a fost ucis în Anglia. Familia este devastată de durere: “Sufletul îmi plânge”

Poliția a publicat o fotografie cu un tânăr găsit mort în urma unui atac într-o casă din orașul Harlow. Cristian-Marin Patru, în vârstă de 24 de ani, a fost declarat mort la fața locului.

Cristian a fost ucis cu sânge rece

Trei bărbați au fost chemați în instanță din Colchester, fiind acuzați pentru uciderea lui Cristian, anunță un comunicat al poliției din Essex.

Potrivit BBC News, tânărul a fost găsit fără suflare într-o locuință din The Hides, în jurul orei 17:40.

Ca și suspecți pentru moartea lui Cristian sunt Jaden Drake, în vârstă de 23 de ani, din Maclean Road, Bournemouth, Fraser Chung, din Tudor Avenue, Cheshunt, și Igors Anderson, din Tickenhall Drive, Harlow, amândoi în vârstă de 18 ani.

Familia lui Cristian este devastată de durere
Părinții lui Cristian nu-și pot reveni din șoc de când au aflat că băiatul lor s-a stins din viață. Cei doi au publicat pe rețelele de socializare mesaje sfâșietoare.

”Kristymin, vino acasă băiatul tatii! Suntem cu sufletele pustii și nu ne găsim locul! Te căutăm și te strigăm fără încetare. Hai lângă mami și tati tău, să ne jucăm cum obișnuiam odată!”

”Cristinel băiatul tatii, a mai trecut o zi, încă o zi fără să-ți putem auzi glasul, fără să îți vedem zâmbetul. A mai trecut o zi cu durere in sufletele noastre. A mai trecut o zi de când soarele nu mai răsare și apune pentru noi. Te strigăm zi și noapte…unde te putem afla? Băiatul tatii, unde ești?”

”Băiatul tatii nu știu unde să te strig, unde să te caut! Sufletul îmi plânge ! Vino acasă Cristinel! Vino și dă-ne puterea și energia pe care o

aveai întotdeauna! Vino și alină durerea ce s-a cuibărit în sufletele noastre!”, a scris tatăl lui Cristian pe rețelele de socializare.

Autoritățile fac cercetări la fața locului pentru a afla cu exactitate cauza decesului și îi roagă pe toți cei care au văzut ceva sau

dețin informații care au legătură cu această tragedie să se adreseze poliției. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤