VESTE TRISTA! Doliu mare pentru Cabral. Vestea morții sale l-a șocat: ”Sper să fie mai bine unde ai ajuns acum, omule”

Clipe îngrozitoare pentru Cabral. Celebrul prezentator de la PRO TV este în doliu după ce un bun prieten de-al său a încetat din viață,

acum puțin timp. Soțul Andreei Ibacka a transmis

un mesaj dureros familiei răposatului. Fanii vedetei au fost extrem de emoționați. Vestea morții sale l-a șocat pe Cabral.

Doliu mare pentru Cabral
Veste tristă pentru Cabral, unii din bunii săi prieteni și-a

pierdut viața într-un accident de motocicletă. Este vorba despre Cristian Predoi, unul dintre cei mai cunoscuți motocicliști de la noi din țară.

Sportivul a murit într-un accident de mașină, după ce a pierdut controlul motorului și s-a izbit de o mașină pe drumul județean

din Șaru Dornei, Suceava. Carosabilul era ud, iar motocicleta a alunecat. Un moment a fost suficient pentru ca accidentul să fie unul fatal.

Cabral și Cristian Predoi erau prieteni de mulți ani, cei doi au participat la diverse raliuri împreună, iar anunțul că faimosul motociclist a murit l-a șocat pe simpaticul moderator TV.

„Mă dau pe moto de fix 23 de ani. Și-mi place mult. Mult. Mult. Dar de fiecare dată când mă întreabă cineva dacă să se apuce de moto…îi spun că mai bine să nu. Să NU. SĂ NU. Cristi a construit foarte mult pe moto în România. Și nu numai.

A educat, a povestit, a explicat… a transpus din emoție în video și text, a pus în limbaj universal bucuria de a trăi pe două roți. A făcut toate astea cu pasiune, cu mândria de a fi unul dintre cei puțini, cu orgoliu și cu avânt.

Cum a aflat Cabral de moartea prietenului său
Cabral este pasionat de motociclete de mai bine de două decenii, iar vedeta își amintește cu nostalgie de momentele pe care le-a petrecut alături de regretatul său prieten Cristian Predoi. Soțul Andreei Ibacka a transmis un mesaj emoționant familiei îndoliate

Ne-am întâlnit enervant de des, la toate chestiile moto mișto… dar și la toate prostiile moto. Din România și până în Portugalia,

din Spania și Grecia și până în Bulgaria, în șei de mici lingurițe de 400 și până la balaurii mari.

L-am luat la mișto de fiecare dată când am avut un cap de ață de care să mă leg. M-a luat la mișto de fiecare dată când și-a dorit, că n-avea nevoie de capete de ață… și le găsea singur.

M-a sunat prietenul meu, Ionuț. Să-mi spună că prietenul nostru, Cristi Predoi, nu mai este. S-a dus prin alte lumi, așa cum a și trăit, pe două roți. Sper să fie mai bine unde ai ajuns acum, omule. Să te odihnești în altă șa, pe altfel de drumuri.

Condoleanțe familiei. Condoleanțe lumii moto de la noi, am pierdut un om mișto, mișto de tot. Drum lin, Cristi”, a fost mesajul emoționant al lui Cabral. scrie playtech.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤