VESTE TRISTA! IMAGINI MACABRE Cadavrul copilului căutat săptămâni întregi a fost găsit în descompunere, într-un loc greu accesibil

Imagini șocante în județul Arad! După aproape 3 luni de căutări, cadavrul băiețelului Corbei Sebstian Ionel a fost găsit.

Poliția spune că era în descompunere, într-un loc greu accesibil. Un cioban l-ar fi găsit pe copil și a sunat la 112.

”Astăzi, 3 aprilie 2021,în jurul orei 13, postul de politie Mișca din jud. Arad, a fost sesizat de către un cioban aflat în zona localității Vânători, despre faptul că în extravilanul localității, la o distanță de aproximativ 9 km, în linie dreaptă, într-un lăstăriș din apropierea unei păduri, a fost găsit cadavrul (în stare de descompunere), al unui copil.

În urma primelor verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, s-a constatat faptul că, pe câmp, într-un loc greu accesibil, se află cadavrul unui copil aflat în stare de descompunere, cu îmbrăcămintea și încălțămintea identică cu ale minorului Corbei Sebastian Ionel, dispărut de pe raza localității Vânători, în ziua de 09.01.2021.”, precizează IPJ Arad.

Sute de oameni au participat timp de mai multe săptămâni, alături de poliție și jandarmi, la căutarea micuțului, însă nu au reușit să îl găsească. Poliția a deschis un dosar penal pentru a se elucida modul în care a murit băiețelul de numai 7 ani. Se ia în calcul inclusiv pista uciderii, mai ales că este de neexplicat cum ar fi putut ajunge în locul în care a fost descoperit. scrie stiripesurse.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤