Veste trista! Oana Sîrbu, infectată cu coronavirus: „Doar 12 minute am dat masca jos, într-o pauză de filmare”

Oana Sîrbu se-numără printre vedetele infectate cu noul coronavirus. Deşi a urmat orbeşte recomandările medicilor şi s-a protejat cât de bine a putut, cântăreaţa s-a infectat atunci când, pentru câteva minute, a lăsat garda jos: într-o pauză de filmare.

Oana Sîrbu, infectată cu coronavirus. Artista a mărturisit, recent, că a fost ifnectată cu virusul SARS COV 2. A reuşit mai bine de un an să fenteze virusul, dar la filmările pentru Paştele 2021, a renunţat pentru câteva minute la mască, într-o pauză. Cele câteva minute au fost, însă, decisive.

Oana Sîrbu, infectată cu coronavirus

La scurt timp, cântăreaţa a dezvoltat simptome.

Am fost atât de precaută și de înfricoșată în perioada asta. Nu m-au interesat părerea și impresia nimănui. Am ascultat doar sfaturile a doi doctori care au apărut la tv și în care am încredere.

La un an însă și ceva după ce am dat masca la o parte, am fost la o filmare pentru Paște, unde nimeni nu purta mască. 12 minute, atât am dat masca jos, într-o pauză, și asta a fost. La cinci zile au

început simptomele. Sperietura a fost mare. Am tras o spaimă mare! Am avut febră, am făcut și o radiografie la plămâni. Am ieșit pozitivă. Am stat departe de copil, de tatăl meu. Sper să nu se mai repete“, a declarat Oana Sîrbu, la un post de televiziune.

An greu pentru Oana Sîrbu. Şi-a pierdut mama

Ultimul an nu a fost deloc unul uşor pentru cântăreaţă. A fost infectată cu coronavirus şi a pierdut multe persoane dragi, una dintre acestea fiind chiar mama ei, în vârstă de 87 de ani.

Am rămas doar cu tata. Anul trecut a măturat un val de oameni dragi din familia mea, toți trecuți de a doua tinerețe. Am rămas doar ramura tânără din familia noastră. Eu am fost foarte apropiată de ai mei pe tot parcursul vieții. Am fost extrem de legată de ei, chiar dacă tata nu ar fi vrut să fac meseria asta. Știa cât de greu este. Dar asta nu m-a împiedicat să nu am o relație foarte bună cu ei.

Eu și cu fratele meu am încercat să le umplem sufletele cu bucurie. Am încercat să o pun pe picioare pe mama, dar nu s-a mai putut. Se apropia de 87 de ani”, a mai spus Oana Sîrbu.

An greu pentru Oana Sîrbu. Şi-a pierdut mama

Ultimul an nu a fost deloc unul uşor pentru cântăreaţă. A fost infectată cu coronavirus şi a pierdut multe persoane dragi, una dintre acestea fiind chiar mama ei, în vârstă de 87 de ani.

Am rămas doar cu tata. Anul trecut a măturat un val de oameni dragi din familia mea, toți trecuți de a doua tinerețe.

Am rămas doar ramura tânără din familia noastră. Eu am fost foarte apropiată de ai mei pe tot parcursul vieții. Am fost extrem de legată de ei, chiar dacă tata nu ar fi vrut să fac meseria asta.

Știa cât de greu este. Dar asta nu m-a împiedicat să nu am o relație foarte bună cu ei. Eu și cu fratele meu am încercat să le umplem sufletele cu bucurie.

Am încercat să o pun pe picioare pe mama, dar nu s-a mai putut. Se apropia de 87 de ani”, a mai spus Oana Sîrbu. scrie romaniatv