VESTE TRISTA! Un student de 21 de ani de la Academia Militară a sfârșit absurd după ce a căzut peste o mașină de tăiat lemne. Mesaj sfâșietor: „Perseverent și ambițios”

Un student de 21 de ani de la Academia Militara a murit după ce după ce a căzut accidental pe un circular de tăiat lemne într-un sat din Apuseni

Un student de 21 de ani la Academia Tehnică Militară din Bucureşti, a sfârșit tragic marți, 17 august, într-o manieră absurdă după ce a căzut accidental peste un circular de tăiat lemne, într-un sat din Apuseni

„Din primele date rezultă că acesta ar fi suferit leziuni provocate de un circular de tăiat lemne, peste care ar fi căzut, în mod accidental”, a transmis IPJ Alba.

Tânărul a încercat să-și ajute un prieten să fasoneze o scândură, însă din păcate băiatul a alunecat şi a căzut peste mașina de tăiat lemne.

Tânărul era student în anul II la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” și absolvent al Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia. Tânărul obținuse rezultate foarte bune la învățătura în timpul liceului și a fost premiat la olimpiade naţionale.

”Vestea că absolventul nostru Cristian Faur a plecat mult prea devreme dintre noi, ne-a întristat profund. Suntem alături de familia îndurerată și transmitem sincere condoleanțe. Cristian a absolvit Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia în anul 2019. În perioada în care a fost elevul nostru, Cristian a fost printre premianții clasei și

a reprezentat colegiul cu mândrie la olimpiadele și concursurile școlare unde a avut rezultate notabile. A fost un elev isteț, deschis spre toate provocările, perseverent și ambițios. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, au transmis reprezentanții Colegiului Militar din Alba Iulia, relatează ziare.com.

Un student i-a dat foc unei vecine care a murit la câteva ore distanţă. Tânărul a fost reţinut imediat!

O femeie din Timişoara a murit în chinuri groaznice la spital, după ce un vecin de bloc în vârstă de 22 de ani a stropit-o cu benzină și apoi „i-a dat foc cu o brichetă”.

Situaţie şocantă în Timişoara. Din cauza arsurilor, femeia a decedat miercuri, iar tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit comunicatului remis de Parchetul Timiș, marți, în jurul orei 14:20, tânărul de 22 de ani, aflat pe casa scării blocului unde locuiește, „a aruncat mai bine de jumătate de litru de benzină pe vecina sa de bloc”, apoi „i-a dat foc cu o brichetă”. Magistrații susțin că „inculpatul a săvârșit fapta cu premeditare” pentru că, arată aceștia, tânărul a cumpărat marți dimineață „o cantitate de aproximativ 1,7 litri de benzină de la o stație Peco din Timișoara”.

„Victima a suferit arsuri de gradul III pe toată suprafața corpului, acestea fiind de natură să-i pună în pericol viața, fiind transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, se arată în comunicat.

Femeia a decedat miercuri dimineață, iar după autopsie și concluziile preliminare ale IML Timișoara, procurorul de caz va dispune „schimbarea încadrării juridice în infracțiunea de omor calificat”. Tot miercuri, procurorul a luat măsura preventivă a reținerii pe timp de 24 de ore a tânărului, iar dosarul a fost înaintat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„A ars toată. A spus că i-a dat foc vecinul cu petrol. Fumega, a stins-o într-o tufă. A spus că i-a dat foc vecinul. A strigat Ajutor, ajutor, mă omoară!”, a povestit un martor.

Reprezentanții IPJ Timiș afirmă că nu este pentru primul conflict dintre cei doi. În iulie 2020, tânărul a fost reținut pentru lovire sau alte violente asupra femeii, iar în august 2020 a fost trimis în judecată, dosarul aflându-se pe rolul instanței. scrie romaniatv

➦ CITEȘTE ȘI... ➤