Vestea TRISTA a diminetii. Din păcate, Viorel Lis

Viorel și Oana Lis formează unul dintre cele mai controversate cupluri, dar au demonsrat că între ei a fost vorba de iubire.

Viorel a fost un om important, implicat activ în politică, fiind, pentru trei ani, primarul general al Capitalei.

Ajuns la o vârstă remarcabilă, fostul edil nu mai este în aceeași formă de odinioară și problemele de sănătate au început să-și spună tot mai mult cuvântul.

Viorel Lis nu mai iese din casă

Viorel Lis și Oana au un mariaj controversat, pe care mulți l-au criticat de-a lungul timpului. Deși toți se gândeau că blondina stă cu fostul edil al Capitalei doar pentru bani, cei doi au demonstrat că între ei este vorba de mai mult de atât și iubirea i-a ținut împreună atâția ani.

Ajuns la 76 de ani, Viorel Lis are probleme grave de sănătate. Vârsta începe să-și spună cuvântul și fostul edil se luptă cu o mulțime de afecțiuni.

Soția sa, Oana, este cea care îi este alături mereu și are grijă de el, asigurându-se că ia medicamentele și nu-i scapă nimic.

Viorel Lis vrea să fie incinerat

Viorel Lis se gândește deja la sfârșitul vieții sale, deși încearcă mereu să-și păstreze tânăr spiritul și felul său de a fi. Celebrul bărbat are mai multe dorințe pe care soția vrea să i le îndeplinească după moartea lui. Astfel, el își dorește ca soția lui să-și găsească pe altcineva, dar să aibă grijă să fie un bărbat bun, care să se poarte cu ea așa cum merită și să o respecte.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤