Vestea tristă a zilei! A MURIT un mare actor român, iar Oana Sîrbu a făcut anunțul dureros: „Te iubesc, toată lumea te iubește.

Îndrăgitul actor de pantomimă Romulus Sârbu s-a stins din viață, la 86 de ani!

Oana Sârbu a postat un mesaj cutremurător pe Facebook pentru a anunța decesul tatălui ei, tragedie care vine la mai puțin de un an de când artista și-a pierdut și mama.

În doar doi ani, Oana Sârbu și-a pierdut ambii părinți.

Ceea ce în urmă cu câteva zile era doar un zvon trist, a fost confirmat astăzi chiar de Oana Sârbu, care a anunțat moartea părintelui său, Romulus Sârbu.

„Te iubesc, poezie de om, sensibilitate și rafinament, spectacol de emoții și trăiri! Toată lumea te iubește. Dacă aveai încă un pic de răbdare, Al decorase brăduțul într-un fel care ți-ar fi plăcut tare…’, a scris pe pagina sa de Facebook îndrăgita artistă.

Romulus Sârbu, născut la data de 3 martie 1935, a fost un îndrăgit actor de pantomimă, care și-a început cariera în urmă cu mai bine de 50 de ani.

Anul acesta, după o lungă perioadă de restricții, în care actorii au fost despărțiți de scenă și public, actorul a revenit în ropote de aplauze alături de Oana Sârbu la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase’. Spectacolul pe care cei doi l-au adus la viață s-a numit „Galele Savoy’ și a fost foarte apreciat de cei care au avut șansa să-l vadă.

În urmă cu câțiva ani, Oana și Romulus Sârbu au apărut împreună pe scena „Te cunosc de undeva” și au primit ropote de aplauze. Oana Sârbu a intrat în pielea personajului Gică petrescu şi a apărut pe scenă alături de tatăl ei, Romulus, care i-a dat viaţă personajului Romică.

Nu am mai fost împreună amândoi pe scenă”, a spus atunci Romulus Sârbu.

„Mi-era dor de dumneavoastră. Ne-am văzut cu 10 ani în urmă şi îmi pare neschimbat. Eşti al doilea care vine cu tatăl în platou. Mă înclin”, a spus atunci Aurelian Temișan.

Ozana Barabancea a completat „Oana e extrem de norocoasă că face parte dintr-o familie de artişti. A fost un moment unic”.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤