VEȘTI BUNE PENTRU KAMARA. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU FIUL ARTISTULUI, LEON, DUPĂ ULTIMA INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ SUFERITĂ

Toată lumea știe că artistul Kamara este un tătic de nota 10. Acesta a luptat cu toate puterile ca fiul său, Leon, să fie un copil normal și să se vindece.

După ani buni de tratamente și operații, se pare că micuțul începe să se simtă mai bine.

Invitat la Star Matinal de la Antena Stars, Kamara a vorbit despre starea de sănătate a fiului său, Leon.

Se pare că după ultima intervenție chirurgicală suferită, micuțul începe să se simtă mai bine și deja se văd progresele.

„Am fost două săptămâni la Timișoara unde facem recuperări intensiv. Vin și specialiști din alte țări: din Spania, Republica Moldova,

Ucraina. Vin să facă tratamente specifice cu el.

I-au întins mai bine picioarele, a început să facă și pași susținuți. Am și postat un filmuleț cu el când a făcut de două ori și a zis că mai vrea încă o dată.

Toate lucrurile pe care le-am făcut de-a lungul timpului își arată roadele pe parte cognitivă”, a spus Kamara la Antena Stars.

Micuțul Leon mai are cale lungă până la recuperarea completă
Leon urmează să mai treacă printr-o intervenție chirurgicală, iar Kamara tratează totul cu optimism, așa cum a făcut întotdeauna.

Artistul i-a fost mereu alături fiului său și orice reușită, fie ea cât de mică, i-a bucurat sufletul.

„Deocamdată așteptăm să vină în martie doctorul care l-a operat. Trebuia să vină în decemebrie, dar,

din păcate, nu a putut să vină cu toată zarva asta cu pandemia. Vom pleca din nou la Timișoara unde va veni și osteopatul care are grijă de Leon.

Îl vor examina și ne vor spune dacă urmează o altă operație,

cum era prevăzută în mai sau dacă ea poate să mai aștepte. În luna martie vom ști care e următorul pas”, a adăugat Kamara.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤